تازه ها, دانستنی های لابراتوار زبان

سومین کنفرانس ملی بررسی مسائل جاری آموزش و یادگیری، ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی و زبان شناسی

آموزش و یادگیری

این کنفرانس با هدف بررسی مسائل جاری آموزش زبان انگلیسی ، زبان شناسی و روش های نوین آموزش زبان و آواشناسی، با حضور ریاست دانشکده های ادبیات، مدیران و اساتید گروه های زبان سراسر کشور و دانشجویان علاقمند در شهر اهواز، و با حضور شرکت مهندسی نوآوران تحقیق برگزار گردید.
شرکت مهندسی نوآوران تحقیق به عنوان ارائه دهنده لابراتوار چند منظوره آموزشی (زبان) در این کنفرانس حضور یافت. متخصصین دپارتمان لابراتوار آموزشی شرکت نوآوران با برگزاری دو کارگاه آموزشی برای شرکت کنندگان این کنفرانس ملی، بصورت تئوری و عملی زمینه را جهت آشنایی با نرم افزارهای لابراتوار زبان و اطلاع از مزایای سیستم های لابراتوار فراهم نمودند. همچنین در پایان این کنفرانس به شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی مدارک معتبر گذراندن دوره آموزشی اهدا گردید.
شایان ذکراست شرکت مهندسی نوآوران تحقیق تنها ارائه دهنده لابراتوارهای آموزشی منتخب دانشگاههای معتبر ایران می باشد که بیشترین و بزرگترین طیف مشتریان را به خود اختصاص داده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کپچا 1 × = 5