مانیتور کنفرانس

مانیتور کنفرانس چیست؟

مانیتور کنفرانس به عنوان نمایشگر در سالن‌های کنفرانس مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی مانیتورهای کنفرانس با دو سناریو کلی در سالن‌ کنفرانس، حالت اول که از آن به عنوان به اشتراک گذاری تصویر (sharing تصویر ) هم یاد می شود برای نمایش یک تصویر واحد در مانیتورها و حالت دوم به عنوان نمایشگر برای مینی پی سی ها، زیرو کلاینت ها، کیس ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.

کابل کشی تصویر در سالن کنفرانس

معمولا در سالن‌های کنفرانس برای دریافت تصویر از دستگاه‌های مختلف و همچنین به اشتراک گذاری آن بین نمایشگرهای متعدد نوعی از کابل کشی که در تصویر زیر مشخص شده است استفاده می گردد. در این نوع کابل کشی، منابع تامین کننده تصاویر به یک سویچ تصویر متصل می شوند و معمولا سویچ تصویر به طور خودکار ( و همچنین دستی ) تصویر آخرین دستگاه متصل شده را برای نمایش انتخاب می کند.

در ادامه با توجه به این که معمولا سویچرهای تصویر تنها یک خروجی ایجاد می کنند، برای به اشترک گذاری تصویر بین نمایشگرهای متعدد، از یک اسپلیتر تصویر استفاده می شود و بدین وسیله تصویر بین نمایشگرهای مقصد به اشتراک گذاشته می شود.

کابل کشی تصویر در سالن کنفرانس

مراکز کاربرد مانیتور کنفرانسی

مانیتور کنفرانس معمولا در مواردی که نیاز به آموزش داخل جلسات وجود داشته باشد و یا ماهیت داده‌ها، گزارشات و محتویات ارائه شده به گونه ای باشد که نیاز باشد افراد به دقت محتویات را مشاهده کنند مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع مانیتور کنفرانس

به طور کلی سه نوع مانیتور کنفرانس وجود دارند:

  • لیفت مانیتور
  • مانیتور لپ تاپی یا تاشو
  • مانیتور ثابت یا فیکس مانیتور
مانیتور کنفرانس - لیفت مانیتور

لیفت مانیتور ​

این نوع از ماینتورهای کنفرانسی از نظر بصری در زیبایی سالن کنفرانس بسیار موثر می باشند. به علاوه با توجه به ماهیت این مانیتورها، معمولا در مراکز کار شده، فضای بیشتری در اختیار شرکت کنندگان در جلسه قرار می گیرد.
از معیاب این مانیتور‌ها می توان قیمت بالای آن نسبت به سایر مانیتورهای کنفرانس اشاره نمود. از طرفی نیاز آن به محفظه مستحکم و جادار که فضا و استحکام لازم و کافی را برای نگه داشتن این مانیتورها اشاره نمود. در نهایت بروز مشکلات و خرابی در این مانیتورها نسبت به دو نوع دیگر بیشتر می باشد.

مانیتور کنفرانس - مانیتور لپ تاپی یا تاشو

مانیتور لپ تاپی یا تاشو ​

این نوع مانیتور هم از نظر زیبایی شناسی موجب شکیلتر به نظر آمدن سالن کنفرانس می شود. از دیگر مزایای این مانیتورها می توان به این مورد اشاره نمود که با با توجه به امکان باز و بسته شدن آن، کمتر موجب اختلال در دید شرکت کنندگان می شوند.
از معایب مانیتورهای لپ تاپی موجود در بازار ایران می توان به پایین بود ابعاد تصویر ( اینچ پایین ) اشاره نمود. فضای اشغالی این مانیتور ها نسبت به مانیتورهای لیفت ( روی سطح میز ) بیشتر می باشد. البته مانیتورهای لیفت فضای بیشتری را در زیر میز و جلوی پای شرکت کنندگان اشغال می کند.

مانیتور کنفرانس - مانیتور ثابت

فیکس مانیتور یا مانیتور ثابت ​

متداول‌ترین نوع مانیتور استفاده شده در سالن جلسات می باشد. از مزایای این مانیتورها نسبت به سایر انواع مانیتور کنفرانسی می توان به قیمت اقتصادی آن اشاره نمود. از دیگر مزایای این نمایشگرها می توان به خرابی کمتر و باز بودن دست مشتریان آن در انتخاب ابعاد مانیتور ( اینچ های بالاتر ) اشاره کرد.
معیاب این مانیتورها اشغال فضای بیشتر بر روی میز و گاها ایجاد اختلال در دید شرکت کنندگان می باشند.

پرسش و پاسخ‌های متداول مانیتورهای کنفرانس

مقالات مرتبط مانیتور کنفرانس

اطلاعات تکمیلی مانیتور کنفرانس و مانیتور ویدئو کنفرانس

هنگام انتخاب مانیتور ویدئو کنفرانس چه ویژگی‌هایی را باید در نظر بگیرید؟

مانیتور ویدئو کنفرانس چیست؟

مانیتور ویدیو کنفرانس، مانیتوری با قابلیت کنفرانس ویدیویی یکپارچه است که به شما امکان می‌دهد از ابزارهای ارائه شده توسط نرم افزارهای ویدئو کنفرانس مانند Skype، Zoom و Google Hangouts استفاده کنید.

مانیتورهای ویدئو کنفرانس سخت افزاری هستند که از طریق آن جلسات را اداره کرده و در آن شرکت خواهید کرد. کیفیت و عملکرد مانیتور این پتانسیل را دارد که تا حد زیادی بر هر جلسه تأثیر بگذارد، بنابراین مهم است که بدانید دقیقاً به دنبال چه ویژگی‌هایی باشید.

هنگام انتخاب مانیتور ویدئو کنفرانس چه ویژگی‌هایی را باید در نظر بگیرید؟

هنگام انتخاب یک مانیتور مناسب ویدئو کنفرانس، ابتدا ویژگی‌هایی را در نظر بگیرید که به بهترین نحو به همکاری هدفمند شما کمک می‌کنند. عواملی مانند محیط راحت، توانایی دیدن و شنیدن واضح اعضای تیم، به اشتراک گذاری یکپارچه ایده‌ها و دسترسی آسان به اطلاعات شما و اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط دیگران، همگی مهم هستند. یک مانیتور با کیفیت برای کنفرانس ویدئویی باید همه این ویژگی‌ها را در یک محیط مجازی ایجاد کند.

در بخش بعدی، مهم‌ترین ویژگی‌هایی را که هنگام انتخاب یک مانیتور ویدئو کنفرانس باید به آن‌ها توجه کنیم و نحوه تأثیر آن‌ها بر ویژگی‌های ذکر شده در بالا را بررسی می‌کنیم.

  • اندازه صفحه نمایش

یک صفحه نمایش بزرگ به شما امکان می‌دهد چندین پنجره را به طور همزمان باز کنید و به شما امکان دسترسی آسان به اطلاعات مهم در طول جلسات را می‌دهد. برای مثال، می‌توانید مایکروسافت تیم، اکسل و پاورپوینت را به‌طور هم‌زمان در یک صفحه باز کنید. این به حفظ پویایی و شتاب جلسات کمک می‌کند و مکث‌های ناخوشایند را در حین حرکت ببن پنجره‌های باز یا منتظر ماندن برای بارگیری صفحات از بین می‌برد.

جلسات ویدئو کنفرانس اغلب کارآمدتر از جلسات معمولی هستند زیرا به شدت بر یک دستور کار از پیش تعیین شده متکی هستند. داشتن یک مانیتور بزرگ به شما این امکان را می‌دهد که با در اختیار داشتن تمام اطلاعات لازم در مقابل خود در یک صفحه هنگام شروع جلسه، از این امر بهره ببرید.

  • طراحی ارگونومیک

یک مانیتور ویدئو کنفرانس با موقعیت منعطف به شما این امکان را می‌دهد که در طول جلسات طولانی بدون ایجاد خستگی در عضلات، راحت بنشینید. مهم است که به هیچ وجه گردن خود را قوز نکنید یا به گردن خود فشار نیاورید زیرا این امر می‌تواند منجر به آسیب‌های طولانی مدت شود که ممکن است در طول زمان مزمن شود.

یک مانیتور واقعاً ارگونومیک باید قابلیت کج شدن، چرخیدن، و تغییر ارتفاع را داشته باشد. موقعیت انعطاف پذیر مانیتور نه تنها برای وضعیت بدن بسیار مهم است، بلکه به شما این امکان را می‌دهد که چیدمان مختلفی روی میز را آزمایش کنید و به راحتی نمایشگر را هنگامی که همکاران یا مشتریان به آن ملحق می‌شوند تنظیم کنید و در عین حال به شما این امکان را می‌دهد که ظاهر حرفه ای خود رو نسبت به کسانی که در طرف دیگر صفحه هستند، حفظ کنید.

  • نرخ تجدید (Refresh Rate)

رفرش ریت یا نرخ تجدید به سرعتی اطلاق می‌شود که تصاویر ثابت روی مانیتور پس از حرکت کردن چقدر واضح یا مبهم نمایش داده می‌شوند. به نرخ تازه‌سازی مانند ورق زدن کتاب فکر کنید، هرچه سریع‌تر صفحات را ورق بزنید، حرکت یکپارچه‌تر به نظر می‌رسد.

نرخ تازه سازی بر حسب هرتز (Hz) اندازه گیری می‌شود که تعداد دفعاتی است که نمایشگر در هر ثانیه به روز می‌شود. در حالی که 60 هرتز نقطه شروع خوبی برای مانیتورها به حساب می‌آید، احتمال دارد اثر مبهمی ایجاد کند که ممکن است منجر به خستگی چشم شود. برای براورده کردن اهداف ویدیو کنفرانس، 75 هرتز نقطه شروع بسیار بهتری برای پیمایش بهتر و شفاف‌تر ویدیو است که دنبال کردن آن برای چشم آسان‌تر است.

مانیتور ویدئو کنفرانس

ویژگی‌های صوتی مانیتور ویدئو کنفرانس

هنگامی که ایده‌ها بین چندین نفر (یا حتی فقط دو نفر) به اشتراک گذاشته می‌شود، کیفیت صدا می‌تواند یک جلسه ویدئو کنفرانسی را تحت تاثیر قرار دهد. شما باید به وضوح صدای هر شخص را بشنوید تا جلسه را کارا نگه دارید و اجازه دهید سرعت بگیرد. استفاده از هدفون یک راه حل بالقوه است اما می‌تواند محدود کننده باشد.

در عوض، به دنبال مانیتوری باشید که دارای بلندگوهای یکپارچه‌ای باشد که صدای باکیفیتی ارائه دهد. این ویژگی، وجود سیم‌های ناخواسته و درهم ریختگی را از فضای کاری شما حذف می‌کند و هزینه خرید بلندگوهای اضافی را کاهش می‌دهد.