نظر به اختلالات پیش آمده در خطوط تلفن منطقه، لطفا از طریف دکمه واتس‌اپ ، شماره تماس خود را اعلام فرمایید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند

نظر به اختلالات پیش آمده در خطوط تلفن منطقه، لطفا از طریف دکمه واتس‌اپ ، شماره تماس خود را اعلام فرمایید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند

تخته هوشمند؛ برد هوشمند تعاملی

برد هوشمند جهت استفاده در کلاس‌های آموزشی و سالن‌های کنفرانس می‌باشد. این وایت برد الکترونیکی جایگزین مناسبی جهت تخته وایت بردهای معمولی است. استفاده از وایت برد هوشمند در کلاس‌ها و سالن‌ها، امکان نمایش مطالب بصورت کاملا” پویا را برای کاربر مهیا می‌نماید. استفاده از وایت برد‌های هوشمند که با عناوین دیگری نظیر برد الکترونیکی، تخته هوشمند یا اسمارت برد نیز شناخته می‌شود‌، در بسیاری از مراکز آموزشی و دانشگاهی و نیز اتاق های جلسات و کنفرانس رایج گردیده است. وایت برد هوشمند با قرار گرفتن در کنار تجهیزاتی نظیر ویدئو پروژکتور و ویژوالایزر می‌تواند سیستم کمک آموزشی بسیار کار آمدی را در اختیار کاربر قرار دهد. تخته وایت برد هوشمند علاوه بر بخش سخت افزاری که از یک سطح الکترونیکی (مجموعه‌ای از سنسور‌های لمسی) تشکیل شده است دارای یک هسته‌ی نرم افزاری اصلی نیز می‌باشد که اغلب قابلیت‌ها و ویژگی‌های منحصر به فرد برد را پشتیبانی می‌کند. نرم افزار وایت برد هوشمند ضمن رعایت اصول سهولت کاربری، محیطی مناسب جهت تدریس، سمینار و حتی جلسات عملیاتی را فراهم می‌نماید.

تخته هوشمند؛ برد هوشمند تعاملی

درباره تخته هوشمند نوآوران تحقیق

تخته هوشمند نوآوران تحقیق با ارائه فضای تعاملی و همکاری، تجربه آموزش و ارائه مفهوم را بهبود می‌بخشد. با استفاده از فناوری لمسی پیشرفته، این تخته هوشمند به شما امکان می‌دهد تا در جلسات، کلاس درس، نمایشگاه‌ها و همایش‌ها با حضار در ارتباط مستقیم قرار بگیرید و محتوای خود را به اشتراک بگذارید. تخته هوشمند نوآوران تحقیق با طراحی شکیل و کیفیت ساخت برتر، در هر محیطی بصری زیبا و جذابیت را به ارائه‌ها و جلسات شما اضافه می‌کند.

سوالات متداول تخته هوشمند

خیر، نمایش تصویر بر روی تخته هوشمند با استفاده از ویدئو پروژکتور امکان پذیر می گردد.

 

برد هوشمند با سیستم عامل های اندروید و iOS سازگار نبوده اما تمامی نسخه های سیستم عامل ویندوز سازگار می باشد.

 

در گذشته دستگاهی با عنوان کپی برد وجود داشت که ساختاری مشابه وایت برد معمولی داشت با این تفاوت که مجهز به یک پرینتر بود و کاربر را قادر می ساخت محتوای نوشته شده بر روی برد برای ارائه فیزیکی به حضار، پرینت بگیرند. این تکنولوژی سالهاست که منسوخ شده و تخته هوشمند جای آن ها را گرفته است. از مزایای اصلی برد هوشمند نسبت به کپی برد امکان نوشتن الکترونیکی محتوا و ذخیره سازی آن به صورت محتوای ویدئویی در کنار به اشتراک گذاری محتوا به صورت ارسال ایمیلی، پرینت فیزیکی و … می باشد.

  • برد را در مکان های مرطوب و یا گرد و غبار نصب ننمایید
  • در هنگام کار با دستگاه به هیچ عنوان آن را تمیز ننمایید
  • از ایجاد فشار و یا اشیای تیز و محکم به برد خودداری فرمایید
  • برد هوشمند آموزشی
  • برد هوشمند تعاملی
  • برد هوشمند لمسی تعاملی
  • قابلیت ذخیره مطالب نوشته شده،در کامپیوتر و چاپ آن توسط پرینتر
  • مجهز به تکنولوژی صفحه سخت و مقاوم در برابر ضربه و خش
  • دارای نرم افزار بسیار ساده
  • در دو نوع حساس به تماس دست و حساس به قلم

برد هوشمند در پکیج ارائه شده شامل قلم، تخته پاک کن، اشاره گر برای استاد و CD نرم افزاری می باشد. تجهیزات جانبی برد شامل لپتاپ یا کامپیوتر و دیتا پروژکتور می باشد.

بله، تخته هوشمند معمولاً در کلاس‌های آموزشی آنلاین هم استفاده می‌شود. در واقع، با توجه به شرایط کنونی و نیاز به انجام کلاس‌های آموزشی به صورت آنلاین، تخته هوشمند به عنوان یک ابزار ضروری در بسیاری از پلتفرم‌های آموزشی آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در کلاس‌های آموزشی آنلاین، تخته هوشمند به عنوان یک ابزار تعاملی بین اساتید و دانش‌آموزان عمل می‌کند و امکان نمایش مفاهیم و مباحث درسی به صورت زنده و تعاملی را فراهم می‌کند. اساتید می‌توانند با استفاده از تخته هوشمند، نمودارها، نقشه‌ها، جداول و تصاویر را به صورت زنده روی صفحه نمایش نشان دهند و دانش‌آموزان هم می‌توانند به صورت آنی با استفاده از چت یا دیگر ابزارهای تعاملی، سؤالات خود را از اساتید بپرسند و با او در ارتباط باشند.

بنابراین، استفاده از تخته هوشمند در کلاس‌های آموزشی آنلاین، به جهت تسهیل و بهبود فرآیند آموزش و یادگیری، بسیار مفید است.

برای کلاس‌های آموزشی آنلاین، تخته هوشمندی که دارای ویژگی‌های زیر باشد مناسب است:

قابلیت اتصال به کامپیوتر: تخته هوشمند باید به راحتی به کامپیوتر دانش‌آموزان و اساتید متصل شود، تا بتوانند از برنامه‌های آموزشی و نرم‌افزارهای مرتبط با آن استفاده کنند.

کیفیت تصویر بالا: تصویر تخته هوشمند باید با کیفیت بالا و روشن باشد تا دانش‌آموزان بتوانند به خوبی مفاهیم و مباحث درسی را درک کنند.

قابلیت تعامل با اساتید و دانش‌آموزان: تخته هوشمند باید قابلیت تعامل در زمان واقعی با اساتید و دانش‌آموزان را داشته باشد، تا امکان پرسش و پاسخ و ارائه نظرات و ایده‌ها برای همه طرفین فراهم شود.

دارای امکانات ویژه‌ای برای آموزش آنلاین: تخته هوشمند باید دارای امکانات ویژه‌ای باشد که به اساتید کمک کند تا بهترین حالت آموزش آنلاین را فراهم کنند، مانند امکان ضبط ویدئو، اشتراک گذاری نمایشگر و غیره.

ساده و آسان در استفاده: تخته هوشمند باید ساده و آسان برای استفاده توسط همه کسانی باشد که در کلاس آموزشی آنلاین شرکت می‌کنند، از جمله دانش‌آموزان، اساتید و مدیران.

در کل، تخته هوشمندی که دارای امکانات و ویژگی‌های مناسب برای آموزش آنلاین باشد، بهترین گزینه برای کلاس‌های آموزشی آنلاین خواهد بود.

مشاوره رایگان و درخواست دمو

به منظور دریافت مشاوره تخصصی رایگان و هماهنگی به منظور ارائه دمو محصولات، اطلاعات درخواستی فرم زیر را تکمیل فرمایید.کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

عوامل تاثیرگذار بر قیمت تخته هوشمند

قیمت برد هوشمند به موارد متعددی از قبیل ابعاد، برند، خطای نوشتاری و … بستگی دارد. در ادامه به بررسی مواردی که مشتریان در هنگام خرید برد هوشمند باید به آن توجه کنند خواهیم پرداخت.

ضریب خطا

(کمتر از 1 میلی متر)

 

سرعت نوشتاری

(500 نقطه در ثانیه)

 

صفحه نمایش لمسی

(infrared)

 

رزولوشن

(32000 در 32000)

 

ابعاد

(82 اینچ)

 

پورت‌

(USB)

 

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره تماس خود را وارد کنید

نحوه استفاده از تخته هوشمند

با لمس برد هوشمند، نشانگر موس بر روی صفحه به نمایش در می آید. برای کلیک راست کردن هم می توانید قلم یا انگشت خود را چند ثانیه در یک نقطه ثابت بر روی صفحه برد نگه دارید. برد هوشمند همچنین دارای یک کیبورد مجازی است که این امکان را به کاربر می دهد تا در هر محیطی از ویندوز، شروع به تایپ متون مورد نظر نماید. مشتریان برد هوشمند می توانند پس از اتمام کار، تمامی محتویات را ذخیره، پرینت و یا به آدرس های ایمیل مورد نظر ارسال نمایند.

 

برد هوشمند نوآوران تحقیق

تکنولوژی‌های سیستم کنفرانس

برد هوشمند شامل تکنولوژی IR یا مادون قرمز

برد هوشمند شامل تکنولوژی IR یا مادون قرمز می باشد که به صورت لمسی مورد استفاده قرار می گیرد. این برد از ورق گالوانیزه، فم فشرده، ورق آلومینیوم، یک روکش پلاستیکی و قاب که در آن از نوارهای چراغ LED استفاده شده، تشکیل شده است.

برد هوشمند IR

برد هوشمند مغناطیسی

برد های هوشمند مغناطیسی ساختار مشابه با برد های IR دارد که در آن LED ها حذف شده و ساختار آن از میلیون ها سیم که به صورت افقی و عمودی بر روی هم قرار گرفته اند. این برد ها شامل یک قلم مخصوص می باشد که با باتری کار می کند. به محض قرار گرفتن قلم بر روی برد، سیم ها با ایجاد میدان مغناطیسی به قلم شروع به کار می کنند. این برد ها امروزه به دلیل معایبی از قبیل وابستگی به قلم مخصوص و حساسیت برد به ضربه – که ممکن از موجب پارگی رشته های سیمی شود – کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

 

برد هوشمند مغناطیسی

اخبار و مقالات تخته هوشمند

اطلاعات تکمیلی ملزومات تخته هوشمند

عناوین تخته هوشمند در بازار ایران 

تخته هوشمند با نام‌های متعددی شناخته می‌شود، هر کدام به شرکت سازنده یا توسعه دهنده آن بستگی دارد. برخی از نام‌های شناخته شده برای تخته هوشمند عبارتند از:

  1. تخته سفید هوشمند (Smart Whiteboard)
  2. تخته هوشمند تعاملی (Interactive Whiteboard)
  3. تخته هوشمند دیجیتال (Digital Whiteboard)
  4. تخته هوشمند الکترونیکی (Electronic Whiteboard)
  5. تخته هوشمند تعاملی (Interactive Smartboard)
  6. تخته هوشمند چند لمسی (Multi-touch Interactive Whiteboard)
  7. تخته هوشمند دیجیتالی (Digital Interactive Whiteboard)
  8. تخته هوشمند آموزشی (Educational Smartboard)
  9. تخته هوشمند تعاملی آموزشی (Interactive Educational Smartboard)
  10. تخته هوشمند همکاری (Collaborative Smartboard)

تخته وایت برد هوشمند

چگونه یک تخته وایت برد هوشمند انتخاب کنیم؟

تخته وایت برد هوشمند در شرایط مختلفی در کلاس درس قابل استفاده هستند. یک برد هوشمند ابزاری است که برای طراحی، نمایش فایل های وورد، انواع ارائه ها، مباحثات، طراحی تصاویراستفاده می شود. انتخاب تخته وایت برد هوشمند متناسب با نیاز مدرسه یا کلاس درس شما از اهمیت بالایی برخوردار است. در ابتدا بودجه خود را برای خرید برد هوشمند مشخص کنید. اگر محدودیت بودجه ندارید، می توانید انواع تخته وایت برد هوشمند را بررسی کنید. اما اگر برای خرید برد هوشمند محدودیت بودجه دارید، آن را به هنگام انتخاب برد هوشمند در نظر بگیرید.

تخته وایت برد هوشمند

تخته هوشمند چه هستند؟

 در حال حاضر معلمان در سراسر جهان ،به قدرت فن آوری بردهای هوشمند در یک کلاس درس پی برده اند ، این فن آوری به دانش آموزان جهت یادگیری محتوای بیشتر در زمان کوتاه تر کمک می کند . این تکنولوژی ، همچنین به دانش آموزان در جهت افزایش اعتماد به نفس و به معلمان در جهت کسب اطلاعات بیشتر کمک می نماید بطوریکه بیشترین تاثیر را در امور دارند. برد هوشمند یکی از بزرگترین فن آوریهایی است که انقلابی نوین در مدارس ، آموزشگاهها و موسسات ایجاد کرده است. در سراسر جهان دانش آموزان و معلمان هم اکنون در حال استفاده از مزایای این تکنولوژی در کلاس های درس خود می باشند.
این مقاله قصد دارد کمک کند تا درک بیشتری را در مورد این تکنولوژی و آنچه ممکن است نیاز به در نظر گرفتن آنها قبل از خرید داشته باشید را مهیا نماید. مواردی همچون : چگونه کار می کند؟ چه کاری انجام میدهد؟ برخی از مطالعات نشان می دهد که حتی در صورت استفاده کامل از برد هوشمند نیز شما نیاز به دانستن اطلاعاتی در مورد جنبه های مختلف فنی دستگاهی که از آن استفاده میکنید دارید. اگر چه که درک این راه کارها کار مهمی است، اما افرادی که معتقدند این کار برای کاربر موفق در استفاده از برد ضروری نیست ، سخت در اشتباهند ! قطعا شما نیاز به دانستن اصول اولیه برای شروع به کار با این دستگاهها دارید.چیزی که مهم است اینست که شما باید بدانید چگونه از برد در کلاسهای درس خود استفاده کنید. با این حال ، اگر شما در خرید بردها نکات مثبت و نیز مشکلات آن را در نظر بگیرید ، قادر خواهید بود انتخاب دقیقتری مطابق با نیاز خود داشته باشید.

فقط یک موس
هنگامی که شما پشت کامپیوتر می نشینید برای کنترل صفحه نمایش قاعدتا از ماوس استفاده میکنید، ماوس دستگاه رابطی است که به شما اجازه فعال کردن آیکون ها و ویژگی های دیگر نرم افزار در حال اجرا بر روی دستگاه را می دهد. برد هوشمند دقیقا به همین صورت عمل میکند. برد به خودی خود یک کامپیوتر نیست، حتی یک سی دی رام ندارد وبطور کامل متکی بر وجود یک کامپیوتر و یا لپ تاپ و پروژکتور جهت کار کردن است. این به این معنی است که هر آنچه که شما به طور معمول در کامپیوتر خود اجرا کنید می توانید با برد هوشمند انجام دهید. تمامی نرم افزار هایی که ممکن است به راحتی از میز کار خود اجرا کنید هم اکنون می توانید در جلوی کلاس درس داشته باشید.دکمه ی سمت چپ موس در واقع انگشت شما روی برد میباشد.
به منظور شروع استفاده از برد شما باید یکبار اتصال تمام کابل ها را انجام داده و جهت یابی و کالیبره کنید. کالیبراسیون با استفاده از نرم افزاری که توسط  شرکت تولید کننده ارائه شده است صورت می پذیرد و این اجازه را می دهد تا کامپیوتر، برد هوشمند  و ویدئو پروژکتور با هم کار کنند. با فشار دادن و یا کلیک کردن بر روی هر یک ازنقاط  ، شما در حال ارتباط با کامپیوتر هستید و به همین دلیل برد هوشمند، دقیقا همان جایی که تصویر پیش بینی شده است را آشکار میکند. هنگامی که شما بر روی یک آیکون دوبار کلیک کنید کامپیوتر می داند که  دقیقا چه کاری انجام دهد و چه نرم افزاری باز شود.بدیهی است اگر اشاره گر از جایی که شما اشاره کرده اید خیلی دور به نظر برسد، شما باید مجددا برد را کالیبره و جهت یابی کنید.
هرچند که اغلب این فرایندها، به نوع تنظیماتی که در کلاس درس خود دارید وابسته هستند. اگر ویدئو پروژکتور خود را روی سقف نصب نموده اید فقط ممکن است نیاز به انجام این کار یک بار در ماه برای اطمینان باشد. با این حال، در تجربه من، داشتن یک کلاس از دانش آموزان پر جنب و جوش در اتاق و پروژکتور روی سقف نیاز به کالیبره کردن مجدد دارد.
تنها زمان دیگرکه شما ممکن است نیاز به کالیبره کردن داشته باشید هنگامی است که شما کامپیوتر مورد استفاده را عوض کنید. به یاد داشته باشید که فرآیند کالیبراسیون اجازه می دهد تا برد درک بهتری از تصویر و کامپیوتر داشته باشد. شما از برد در واقع  به عنوان یک موس بزرگ استفاده میکنید.
همچنین تنظیمات کالیبراسیون خودکار به این معنی است که شما دیگر لازم نیست این فرایند را انجام دهید و بطور خودکار خودش انجام می دهد.

قلم یا انگشت ؟
تا همین اواخر به نظر می رسید سئوال بکاربردن انگشت یا قلم دراستفاده از برد هوشمند از چگونگی کارکرد برد در ذهن مخاطبین بمراتب مهمتراست. بعقیده شما استفاده از کدام مورد برای دانش  آموزان بهتر است ؟ قلم یا انگشت ؟ استفاده از یکی از این دو بسته به گروه سنی تحت آموزش و شرایط مدرسه متغیر است. شرکت هیتاچی ژاپن با معرفی استار برد جدید خود دغدغه استفاده از قلم یا انگشت را بطور کامل از میان برده است ، چرا که می توان همزمان از هر دو مورد استفاده کرد. اینگونه بنظر می رسد که شرکتهای بزرگ تولید کننده برد در حال ارتقا هرچه بیشتر سیستمهای خود هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری میباشند تا همچنان بتوانند در بازار رقابتی خود بدرخشند ، اگر چه هنوزهم تفاوتهایی وجود دارد :
تولید کنندگان  TEAMBOARD  و SMARTBOARD  دارای یک محصول آنالوگ هستند که بواسطه یک فرآیند مقاومتی که بین دو صفحه وجود دارد کار میکنند. بردها از دو لایه که بینشان کمی فاصله وجود دارد تشکیل شده اند و هنگامی که شخص صفحه را بواسطه انگشت خود یا قلم لمس می کند ، یک سیگنال به عنوان ارتباط بین برد و کامپیوتر فرستاده می شود .
با این حال محصول SMART ، به مراتب پیشرفته تر است. با آغازتولید سری جدید استار برد در حال حاضر این قابلیت را دارا هستند که به طور خودکار عملی را که شخص می خواهد انجام دهد ازطریق حرکاتی که او انجام می دهد متوجه شوند. بعنوان مثال هنگامی که شخص دست مشت کرده خود را روی سطح قرار دهد بطور خودکار پاک کن سیستم فعال میشود و یا هنگامی که نوک انگشت خود را روی بورد به مدت چند ثانیه نگه دارد کلیک راست انجام می شود.
این بردها از تکنولوژیِ infrared استفاده کرده و در نتیجه می توانند هر سطحی را به یک برد هوشمند تبدیل نمایند. این بردها مجهز به یک قلم با باطری نیز می باشند.
در حال حاضر طیف وسیعی از دستگاه ها طراحی شده اند با این قابلیت که قادرند صفحه نمایش تلویزیون های عادی را به سطوح هوشمند دو طرفه تبدیل نمایند . این قابلیت از طریق استفاده از یک دستگاه خارجی به یک قاب نصب شده انجام می شود و اجازه می دهد تا کاربران صفحه تلویزیون را لمس کرده و با آن به تعامل بپردازند.البته این دستگاه تک کاربره می باشند و در یک زمان مشخص  تنها یک کاربر می تواند از طریق لمس انگشتان به کار با آن بپردازد. آنها هیچ ویژگی های خازنی نداشته و نیازی به استفاده از پروژکتور نیز ندارند .
بردهای سری جدید هیتاچی از یک دستگاه مرکزی ارسال کننده امواج بهمراه چندین قاب تشکیل شده است . این دستگاه مرکزی از طریق آهن رباهایی که در زیر آن قرار دارد بر روی سطح صاف فلزی قرار گرفته و سپس قابها نیز در طرفین و زیر آن قرار داده می شوند ، سپس سیگنالها ارسال شده و به آینه های متعدد و بسیار ریزی که در وسط این قابها قرار دارند برخورد کرده و روی صفحه انعکاس داده می شوند و تمام صفحه را در بر می گیرند و هنگامی که انگشت یا قلم این امواج را قطع می کنند ، برد با قدرت تشخیص بسیار دقیق و بالایی متوجه محل لمس صفحه می گردد.

بیش از یک کاربر!
در سال 2009، کمپانی Promethean تواناییی استفاده بیشتر از یک کاربر که مدتها پیش انتظار میرفت را منتشر کرد. اینکار با استفاده از توسعه دهنده تراشه دیجیتال برنامه ریزی شده در یک قلم دوم صورت پذیرفت به طوری که برد می تواند دو سیگنال را بطور همزمان خوانده و کاربران می توانند آزادی کامل جهت ارتباط برقرار کردن با یکدیگر، در هر نقطه از برد را داشته باشند. SMART  و هیتاچی نسخه جدید این توانایی و تغییرات پیشرفته خود را بسیار سریع برای کاربران دنبال کرده بطوریکه به عنوان یک قایق نجات ، تمام امکانات خود را برای ما و دانش آموزان ما در اختیار قرار داده اند .
هر دو برد هیتاچی و SMART  به کاربر قابلیت استفاده در بخش خاصی از برد را میدهند. هیتاچی در حال حاضر سری جدید خود را رونمایی کرده و شعار واقعی خود را “برد چند لمسی “قرار داده است.

 بیشتر در مورد نرم افزار و پشتیبانی بدانیم.
برای تمام محصولات در دسترس برد هوشمند، مهم تمرکز در نرم افزاری است که ارائه شده است. بطوری که اغلب این نرم افزارها و به روز رسانی های بعدی آن، سبب ایجاد توانایی معلم برای جذب بیشتر و منابع خلاقانه برای کلاس درس خود شده است و به معلمین در دوره تدریس سه یا چهار ساله با منابع درسی تازه و هیجان انگیز درصورت به روز رسانی بسته های نرم افزاری جدید این اطمینان را میدهد که این بسته ها به برد اضافه میگردند.
در واقع، پیشرفت نرم افزاری است که اجازه میدهد برد هوشمند توانایی خود را در کلاس درس نشان دهد و  مهارت های آموزشی خود را با استفاده ازتوانایی نرم افزارهای بردهای هوشمند توسعه دهند. همه معلمان عشق به یادگیری استراتژی ها و روش های جدید دارند و به ما که مشتاق یادگیری آموزش نوین هستیم ارائه میکنند.شرکت های ارائه دهنده برد هوشمند برای حضور مستمر در بازار  به طور مداوم نرم افزار خود را، بر اساس بازخورد استفاده معلمان از آن ، به روز رسانی میکنند. مطمئن باشید که این به روز رسانی رایگان بوده و برای طول عمر محصول مفید است.
شما همچنین باید پشتیبانی فنی، بودجه و آموزش ارائه شده را در هنگام خرید در نظر بگیرید. نکته دیگر اینکه در موقع خرید باید به رایگان بودن نرم افزار دقت کنید تا پس از یک سال مجبور به پرداخت هزینه برای دریافت نسخه جدید و اتلاف بودجه نباشید. افراد بدون آگاهی کافی حتی با داشتن استطاعت مالی نیز نمیتواند خرید مناسبی داشته باشد. در این مرحله است که باید استفاده آسان توسط دانش آموز و معلم بر برد های هوشمند تعاملی در نظر گرفته شود تا بتواند یک تاثیر واقعی بر تدریس ، یادگیری و سازگاری کلیدی که با کلاس داشته باشد را ایجاد کند. سازگاری در نوع نرم افزار به دانش آموز و معلم اجازه میدهد تا آنها قادر به وسعت بخشیدن در یادگیری و ایجاد و اشتراک گذاری منابع با یکدیگر بوده و بحث و تجربیات خود را با سایردانش آموزان در کلاس به اشتراک بگذارند. استفاده از برد هوشمند در کلاس درس کمک خواهد کرد که دانش آموزان به سرعت ، مهارت های خود را توسعه دهند و جهت استفاده از آن احساس اعتماد به نفس داشته باشند. ثبات این فن آوری های جدید این اطمینان را به کاربر میدهد تا استفاده مداوم از برد هوشمند را بپذیرد. این تجربه را میتوان در افرادی که چند سال استفاد آنها از تخته هوشمند میگذرد مشاهده نمود.
در تجربه نگارنده استفاده از برد هوشمند بسیار جذاب تر از تخته سیاه است و براحتی میتواند ایجاد کلاسی پرنشاط و روحیه بخش برای دانش آموزان در هرسطحی داشته باشد ، همچنین به کاربران اجازه میدهد تا کلاسی  پر از نشاط  و فعالیت های حرکتی ، شنوایی و یادگیری بصری را یکجا در اختیار داشته باشند. هنگامی که بخوبی با این محصول آشنا شویم براحتی میتوانیم از حداکثر زمان در کلاس به نحو احسن استفاده نمود و حتی به دانش آموزان منفعل نیز کمک میکند تا حتی در زندگی شخصی خود نیز انسانهای تعاملی تری باشند. برد هوشمند به دانش آموز جهت اشتراک گذاری منابع از پیش ساخته شده با دیگران کمک کرده و به معلمان نیز فرصت میدهد تا با بیشترین دقت  بهترین روش آموزش را انتخاب نمایند.

مزایای استفاده از تخته هوشمند برای تدریس

استفاده از تخته هوشمند در تدریس دارای مزایا و امکانات متعددی است. در ادامه برخی از فواید استفاده از تخته هوشمند برای تدریس را بررسی خواهیم نمود:

  1. تعامل فعال: برد هوشمند به اساتید امکان می‌دهد تا درس را با تعامل فعال‌تر و جذاب‌تری ارائه دهند. با استفاده از ابزارهای تعاملی مانند قلم، اساتید می‌توانند روی تخته هوشمند بنویسند، نمودارها و تصاویر را رسم کنند و یا محتوای مرتبط را نشان دهند و دانشجویان را در فعالیت‌های گروهی دعوت کنند.
  2. تصویربرداری زنده: با استفاده از تخته هوشمند، اساتید می‌توانند فعالیت‌ها، مفاهیم و فرایندهای مختلف را در زمان واقعی ضبط و تصویربرداری کنند. این قابلیت به دانشجویان امکان می‌دهد مطالب را در آینده مرور کنند و به دروس دسترسی داشته باشند. همچنین، این قابلیت برای اساتید می‌تواند برای تجزیه و تحلیل و ارزیابی عملکرد خود نیز مفید باشد.
  3. به اشتراک گذاری منابع: تخته هوشمند به اساتید اجازه می‌دهد تا منابع و محتوای آموزشی را به راحتی به اشتراک بگذارند.
  4. تنوع چندرسانه‌ای: تخته هوشمند اجازه می‌دهد تا اساتید از تصاویر، ویدیوها، نمودارها و محتوای چندرسانه‌ای دیگر برای تدریس استفاده کنند. این تنوع و تنوع چندرسانه‌ای بهترین فرصت را برای تبیین مفاهیم پیچیده، جذاب کردن جلسات درسی و فراهم کردن یک تجربه یادگیری گسترده‌تر به دانشجویان فراهم می‌کند.
  5. ذخیره سازی و سهولت دسترسی: تخته هوشمند به اساتید اجازه می‌دهد تا محتوای درسی را ذخیره کنند و برای دسترسی آسان در آینده نگهداری کنند. این بدان معناست که اساتید نیازی به جمع آوری دست‌نوشته‌ها یا اسلایدهای فیزیکی ندارند و دانشجویان می‌توانند به راحتی به این منابع دسترسی پیدا کنند.

تخته هوشمند مدارس

آیا تخته هوشمند مدارس ایران هم استفاده می‌شود؟

بله، تخته هوشمند مدارس ایران نیز به عنوان یکی از ابزارهای آموزشی استفاده می‌شود. از آنجا که تخته هوشمند به عنوان یک ابزار پیشرفته و موثر در آموزش شناخته شده است، بسیاری از مدارس در ایران نیز از آن استفاده می‌کنند.

به عنوان مثال، در سال‌های اخیر، بسیاری از مدارس دولتی و خصوصی از تخته هوشمند مدارس برای برگزاری کلاس‌های درسی و جلسات آموزشی استفاده می‌کنند. همچنین، در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی نیز از تخته هوشمند به عنوان یکی از ابزارهای آموزشی پرطرفدار استفاده می‌شود.

مزیت استفاده از تخته هوشمند مدارس چیست؟

تخته هوشمند مدارس معمولا به عنوان یکی از ابزارهای آموزشی استفاده می‌شود که به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا بهتر و با تمرکز بیشتری درس بخوانند. همچنین، با توجه به شرایط کنونی و جهانی شدن آموزش، استفاده از تخته هوشمند به عنوان یک راهکار آموزشی آنلاین نیز در دستور کار مدارس قرار دارد.

تخته هوشمند یا وایت برد هوشمند جایگزین تخته های سیاه در مراکز آموزشی شده اند، همینطور در شرکت ها، سازمان ها و مراکز آموزشی با توجه به ویژگی ها و امکانات برد های هوشمند به خرید برد هوشمند برای اتاق جلسات و کلاس های درس استفاده می کنند.

خرید برد هوشمند

راهنمای خرید برد هوشمند

تکنولوژی‌های  برد هوشمند

  • مغناطیسی یا مگنت
  • لمسی
  • اپتیکال

می توانید برای آشنایی با انواع تکنولوژی های برد هوشمند مقاله معرفی تکنولوژی های مختلف بردهای هوشمند را مطالعه نمایید.

تجهیزات جانبی مورد نیاز در هنگام استفاده از تخته وایت برد هوشمند

لازمه استفاده از برد های هوشمند، ویدئو پروژکتور است در حقیقت این دو دستگاه مکمل یکدیگر می باشند. تصویر توسط ویدئو پروژکتور بر روی صفحه تخته هوشمند نمایش داده می شود. برد هوشمند تنها یک سخت افزار است که  با اتصال به یک کامپیوتر و نصب یک نرم افزار مخصوص قابل استفاده می باشد و به تنهایی کارایی نخواهد داشت.

پس جهت نصب و راه اندازی برد هوشمند به 3 ابزار زیر نیازمندیم:

  1. ویدئو پروژکتور
  2. کامپیوتر
  3. نرم افزار مخصوص

برد هوشمند

انتخاب مدل مناسب در هنگام خرید برد هوشمند

نکاتی را در هنگام خرید برد هوشمند باید در نظر گرفت که شامل ابعاد برد مناسب با فضای اتاق جلسات یا کلاس آموزشی که موضوع پر اهمیتی است زیرا بر قیمت برد هوشمند تاثیر گذار می باشد، نوع تکنولوژی  برد هوشمند، ویدئو پروژکتور مناسب که عامل مهم در کیفیت تصویر نمایش داده شده بر روی تخته هوشمند می باشد هر چه رزولوشن پروژکتور بالاتر باشد کیفیت تصویر نیز بیشتر می شود و لوازم جانبی مانند قلم های مخصوص برد هوشمند و… که همراه برد هوشمند عرضه می گردد.

سایز اصلی و سایر فعال صفحه تخته هوشمند

در هنگام خرید برد هوشمند باید به سایز فعال صفحه برد توجه شود، منظور از سایز فعال سایزی قسمتی از صفحه برد هوشمند است که می توانید از آن برای فعالیت های وایت برد هوشمند از آن استفاده نمایید.

برد هوشمند

نحوه نصب برد هوشمند

دو روش برای نصب برد هوشمند وجود دارد. شما می توانید با توجه به محیطی که از برد هوشمند استفاده می کنید نحوه نصب آن را مشخص کنید. اگر می خواهید از برد هوشمند در یک مکان ثابت استفاده کنید پیشنهاد ما به شما این است که برد را بر روی دیوار نصب کنید اما اگر این احتمال وجود دارد که برد را جابه جا کنید و یا به اتاق دیگری منتقل کنید باید آن را بر روی پایه مخصوص برد نصب کنید که قابلیت جابه جایی دارد.

 کالیبره کردن برد هوشمند

پس از نصب برد هوشمند باید آن را کالیبره کنید. کالیبره کردن به معنای تنظیم و تعریف مختصات تصویر بطوری که توسط برد هوشمند و سیستم کامپیوتری قابل تشخیص باشد گفته می شود.

برای آشنایی با نحوه کالیبره کردن برد می توانید مقاله نحوه کالیبره کردن برد هوشمند را مطالعه کنید.

خرید از یک فروشنده معتبر و مجاز

در هنگام خرید برد هوشمند توجه کنید که حتما از یک شرکت معتبر خریداری کنید تا دستگاه شامل گارانتی و پشتیبانی فنی باشد.

برخی از مشخصات برد هوشمند

  • دارای منوی فارسی
  • قابلیت ذخیره سازی با فرمت های HTMl ,PDF ,Powerpoint ,JEPEG
  • قابلیت استفادده از قلم انگشتان دست برای نگارش با استفاده از تکنولوژی مادون قرمز
  • قابلیت ایجاد قالب های(Template) مختلف جهت آموزش
  • قابلیت نوشتن با ماژیک مخصوص
  • توانایی ایجاد صفحات نامحدود
  • سازگاری با تمامی نرم افزارها
  • امکان استفاده ۴ کاربر بصورت همزمان
  • امکان تشخیص دست نوشته و تبدیل به Text
  • امکان نصب بر روی پایه و دیوار

تخته هوشمند

آشنایی با نرم افزار و سخت افزار تخته هوشمند

تخته هوشمند چیست؟

تخته هوشمند ابزاری پیشرفته در امر آموزش می باشد که در سال های اخیر مورد توجه مراکز آموزشی بویژه مدارس قرار گرفته است. این برد های هوشمند جایگزین تخته سیاه و وایت برد های سنتی و قدیمی می باشد. تخته های هوشمند با نام های دیگری مانند وایت برد الکترونیکی، برد هوشمند و اسمارت برد شناخته می شوند.

این تجهیزات آموزشی از دو بخش سخت افزار و نرم افزار تشکیل شده است، در این مطلب سعی داریم شما را با اجزای برد هوشمند آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.

برد هوشمند

اجزا تشکیل دهنده تخته هوشمند

  • سخت افزار
  • نرم افزار
سخت افزار اسمارت برد

این تابلو فقط با استفاده از یک کابل USB به کامپیوتر متصل می شود، پنل پایین تخته هوشمند توسط کابل به تخته متصل می شود. بعد از نصب برد بر روی پایه یا دیوار و اتصال آن به کامپیوتر می توانید کار با آن را اغاز کنید.
پس از نصب، باید عمل کالیبره شدن را انجام شود که می توانید اینجا روش کالیبره شدن را بخوانید.
برای نوشتن بر روی تخته به قلم های خاصی نیاز ندارید و به راحتی بوسیله انگشت و قلم های خود برد به سادگی می توانید استفاده کنید.

نرم افزار برد هوشمند

بخش نرم افزاری معمولا قابلیت ها و ویژگی های خاص کالا را پشتیبانی می کند. نرم افزار برد هوشمند شامل 4 منوی اصلی می باشد.

انواع تخته هوشمند

انواع برد هوشمند

به طور کلی برد های هوشمند به دو دسته اصلی برد هوشمند الکترو مغناطیسی و مادون قرمز ( infrared ) تقسیم می شود. بردهای IR به صورت لمسی هستند که با قلم مخصوص یا لمس انگشتان دست می توان  با آن کار کرد، اما وایت بردهای الکترومغناطیسی تنها با قلم های مخصوص کار می کنند.

برد هوشمند التراسونیک نوع دیگری از بردهای هوشمند است که با استفاده از  کیت مجهز به سنسور التراسونیک کار می کنند. این بردها از نسل های قدیمی تر برد هوشمند می باشند که با توجه به نقاط ضعفی که نسبت به برد های هوشمند امروزی دارند، کمتر مورد استفاده قرار می گیرند. از معایب این برد ها می توان به مواردی از قبیل تداخل در استفاده از برد در صورتی که قلم با زاویه مطلوب روی برد قرار داده نشود و یا تداخل در نوشتن به دلیل به ایجاد سایه بر روی برد اشاره نمود.

نحوه استفاده از برد هوشمند

برد هوشمند از طریق کابل USB به سیستم کامپیوتری یا لپ تاپ متصل می شود. سپس تصویر رایانه یا لپتاپ متصل به برد از طریق ویدئو پروژکتور بر روی برد هوشمند به نمایش در می آید. به منظور استفاده از برد کافیست نمایشگر برد را لمس نمایید تا اشاره گر ماوس بر روی آن ظاهر گردد. برد های هوشمند مجهز به صفحه کلید مجازی هستند که به کاربر این امکان را می دهد تا در هر محیطی شروع به نوشتن متن مورد نظرشان نمایند. در نهایت کاربران قادر خواهند بود محتویات نوشته شده بر روی برد هوشمند را ذخیره نموده و با فرد یا افراد مورد نظرشان به اشتراک بگذارند.

دستگاه های مرتبط با برد هوشمند

معمولا در کنار برد هوشمند از یک سیستم کامپیوتری یا لپتاپ و یک ویدئو پروژکتور برای نمایش تصویر بر روی برد استفاده به عمل می آید.
تخته هوشمند

تاریخچه تخته هوشمند

وایت برد های تعاملی یا همان تخته هوشمند ، ابزار کمک آموزشی هستند که جایگاه خود را در کلیه کلاس های درسی جهان تثبیت کرده اند.این برد های هوشمند به معلمین اجازه می دهند تا تخته سیاه های قدیمی را با تکنولوژی های مدرن از قبیل کامپیوتر ها، دیتا پروژکتور ها و صفحه های نمایش دیجیتالی جایگزین کنند.

سر آغاز

اولین بردهای تعاملی در حدود دهه ۱۹۹۰ میلادی توسط شرکت “Xerox Park” برای استفاده در ادارات طراحی و تولید شدند.
از آنها هنگام برگزاری جلسات کوچک و میزگردها استفاده می شد.

هوشمند

اولین برد تخته هوشمند در سال ۱۹۹۱ معرفی شد. این برد هوشمند متشکل بود از یک صفحه نمایش “ال سی دی” ساده که بر روی یک کامپیوتر سوار شده بود.شرکت اینتل نسبت به این پروژه علاقه نشان داد و در سال ۱۹۹۲ برای انجام تحقیقات بیشتر بر روی این پروژه بودجه اختصاص داد.

رقابت

در اواخر دهه ۱۹۹۰ میلادی؛ قابلیت های متنوعی از قبیل “پاک کن” ، ” قلم های رنگی” و “صفحه نمایش نوری” به بردهای هوشمند اضافه شد.حتی حیطه بازاریابی آنها نیز دگرگون شده بود ؛ پروژه ای که ابتدا برای استفاده در ادارات طراحی شده بود، حالا تبدیل به عضوی از سیستم آموزش هوشمند “ک ۱۲” شده بود.

دسترسی آسان

در سال ۲۰۰۱، شرکت “eInstruction” اولین برد هوشمند پرتابل خود را عرضه کرد. این برد به دلیل استفاده از تکنولوژی وایرلس   (Wireless)به راحتی قابل جابجایی بود.
این قابلیت باعث شد مدرسان بتوانند به راحتی در کلاس جابجا شوند و کلیه محدودیت های ابتدایی بردهای هوشمند که به دلیل اتصال به کامپیوترها وجود داشت برطرف شده بود.
در سال ۲۰۰۹ ، شرکت “eInstruction” اولین مینی بردهای هوشمند را عرضه کرد که به دانشجویان این  امکان را میداد که با استفاده از این مینی بردها و از پشت میزهای خود با برد هوشمند بزرگتر داخل کلاس درس ارتباط برقرار کنند.