سیستم کنفرانس
خرید سیستم کنفرانس و عوامل تاثیرگذار بر قیمت

اتوترک
تصویربرداری سالن کنفرانس به دو صورت دستی و اتوماتیک انجام می شود. در سیستم دستی (Manual) اپراتوری به وسیله ی کیبورد دوربین را کنترل می کند و قاب تصویر را بر روی صورت فرد در حال صحبت پشت میکروفون قرار می دهد.
در سیستم های اتوماتیک یا همان اتوترک (Auto Track) این اتفاق به صورت خودکار توسط خود دوربین که به موتوری رباتیک متصل است انجام می شود و دیگر نیازی به اپراتور ندارد. یعنی هر میکروفونای که فعال می شود دوربین از منبع صوتی فرمان را دریافت کرده و به صورت اتوماتیک سمت فرد پشت میکروفون حرکت کرده و فرایند تصویربرداری را انجام میدهد .

رابط سیستم کنفرانس
ارتباط بین سیستم کنفرانس RESTMOMENT با تکنولوژی های مدرن و به روز مثل دوربین های نسل جدید و فول اچ دی و کدک های ویدئو کنفرانس از طریق رابط فیزیکی به نام اینترفیس سیستم کنفرانس میسر میسازد.
البته سیستم های کنفرانس Restmoment به صورت پیش فرض از دوربین اتوترک پشتیبانی می کنند و دارای سوئیچ 8 پورت آنالوگ در منبع تغذیه می باشند. از آنجایی که نسل دوربین های آنالوگ رو به افول است و رویکرد مشتریان به سمت دوربین های دیجیتال و FULL HD تغییر پیدا کرده و با تغییر پورت ها به HDMI و GSTI3 رو به رو شده ایم، از اینرو اینترفیس سیستم کنفرانس که محصول تولید شده شرکت مهندسی نوآوران میباشد برای این منظور مورد استفاده قرار میگیرد.

رابط ویدئو کنفرانس
سیستم کنفرانس Restmoment قابلیت اتصال به فناری ویدئو کنفرانس را پشتیبانی میکند. برای اجرای این کار باید ماژول رابط سیستم کنفرانس و ویدئو نصب گردد که قابلیت های مختلفی را به مجموعه اضافه می کند.
به طور مثال در کدک های معمولی ویدئو کنفرانس و تک نقطه ای قابلیت کنترل دوربین ویدئو کنفرانس AVER و تعریف تا 100 نقطه جهت ردیابی خودکار، توسط سیستم کنفرانس رومیزی انجام می شود و درمدل های ویدئو کنفرانس چند نقطه ای AVER قابلیت اضافه شدن 4 دوربین علاوه بر دوربین کدک ویدیو کنفرانس را داریم. این قابلیت معمولا در سالن های بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد.

ارائه راهکارهای یکپارچه صوتی و تصویری

بیش از ۷۰۰ سالن اجرا شده

دقت و سرعت در اجرا

محصولات با کیفیت و متناسب با بودجه سازمانی

مانیتورینگ
مانیتورینگ به معنی پخش تصویر در سالن های کنفرانس است. برای مثال ارائه گزارش، آمار، پخش فیلم و غیره همگی به مانیتورینگ نیازمندند تا افراد داخل سالن تصاویری که ارایه می شوند را در نمایشگرها مشاهده نمایند.
نوع چیدمان و ابعاد و اندازه سالن، طراحی میز و نقشه سالن بر طراحی و اجرای مانیتورینگ تاثیر گذار است. برای مثال در میز U شکل که افراد رو بروی هم هستند ممکن است که یک پرده ی نمایش با ویدئو پروژکتور در راس سالن کفایت کند.
در سالن هایی که عرض کم و طول زیاد دارند، به علت سختی در دیدن صفحه نمایش و محدود شدن زاویه دید، نیاز به اضافه کردن نمایشگر جهت مشاهده بهتر محتوا، الزامی می باشد. گاهی نمایشگرهای روی دیوار هم پاسخگوی این امر نمی باشد که در این حالت می بایست از مانیتورهای رومیزی کنفرانس برای حاضرین جلسه استفاده کرد.
در یک سالن جلسه مدیریت صوت و تصویربرداری اتوترک بر عهده سیستم کنفرانس می باشد، در حالی که مانیتورینگ به عنوان پخش کننده تصاویر سخنرانان و محتوای ارائه شده توسط ایشان ایفای نقش می کند.

صوت جانبی
در سالنهای کنفرانس بسته به نوع چیدمان، کاربری و ظرفیت نفری سالن تجهیزاتی تحت عنوان صوت جانبی که شامل بلندگوهای دکوراتیو و آمپیلی فایر و میکروفون بیسیم دستی و یقه ای میباشد، مورد استفاده قرار میگیرد که این تجهیزات وظیفه تقویت صدای سیستم کنفرانس و پخش صدای سخنران و صدای محتوای ارائه شده و ایجاد ارتباط صوتی با سایر تجهیزات در در سالن جلسات را برعهده دارد.
استفاده از میکسر صدا قابلیتهای زیادی از جمله بالا بردن حساسیت و گیرایی صدای میکروفون کنفرانس و تنظیمات دقیق تر صدا را به کاربر میدهد.

تجهیزات جانبی
به جز سیستم صوتی رومیزی که اساس و پایه سیستم کنفرانس است و شامل میکروفون در نقش دریافت کننده و بلندگو به عنوان پخش کننده صدا و منبع تغذیه برای مدیریت صوت و تصویر می باشند، اقلام متفاوتی از قبیل پنل های رومیزی که پورت های مختلف ازجمله HDMI، شبکه و برق را فراهم می کند تا پنل ارسال تصویر، مانیتور کنفرانس رومیزی و حتی ویدئو پروژکتور را جز تجهیزات جانبی سیستم و اتاق کنفرانس دانست.
لیست تجهیزات جانبی سیستم کنفرانس شامل بیش از 40 نوع ابزار مختلف است که می توان به انواع کابل های HDMI در سطوح متفاوت برای ارسال و دریافت تصویر اشاره کرد. اقلام دیگر از جمله اسپلیتور وظیفه مدیریت تصاویر را بر عهده دارد. سوئیچ تصویر نیز وظیفه کنترل و اولویت بندی پخش تصاویر به صورت اتوماتیک یا دستی را در سالن کنفرانس بر عهده دارد.
سوئیچ های شبکه، کابل های شبکه، کابل های برق، بلندگو های دکوراتیو، پاور میکسر، بلندگو و میکروفون بی سیم، کدک ویدئو کنفرانس، دوربین های تصویربرداری اتوترکینگ، ضبط کننده تصویر و … همگی جز این تجهیزات محصوب می شوند.
نظرات مشتریان نوآوران تحقیق
پرسش و پاسخهای متداول درباره سیستم کنفرانس
به هر منبع تغذیه چند میکروفن می توان متصل نمود؟
در مدل ها و برند های مختلف سیستم کنفرانس متفاوت است، بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ میکروفن متغیر است.
آیا سیستم کنفرانس بی سیم هم وجود دارد؟
بله، تکنولوزی های سیستم های بی سیم و با سیم متفاوت است، سیستم کنفرانس بی سیم شامل شارژر، باطری و ریسیور می باشد.
آیا می توانیم دوربین Full HD به سیستم های کنفرانس اضافه کنیم؟
بله، به واسطه یک اینترفیس جانبی تا ۸ دوربین Full HD می توانیم متصل کنیم.
آیا سیستم های کنفرانس قابلیت ترجمه همزمان دارند؟
بله، سیستم کنفرانس رستمومنت مدل RX3500 دارای ترجمه همزمان است که ۱۶ کاناله می باشد.
آیا امکان اتصال تجهیزات ویدئو کنفرانس به سیستم کنفرانس وجود دارد؟
بله، می توان خروجی صدای منبع سیستم کنفرانس صوتی را به ویدئو کنفرانس بدهیم و همچنین در بعضی از مدل های ویدئو کنفرانس و وب کم های حرفه ای را می توان اتوترک کرد.
آیا سیستم کنفرانس به صوت جانبی هم نیاز دارد؟
بله، برای کیفیت بهتر صدای سالن بلند گوهای دکوراتیو جانبی مورد نیاز می باشد.