نظر به اختلالات پیش آمده در خطوط تلفن منطقه، لطفا از طریف دکمه واتس‌اپ ، شماره تماس خود را اعلام فرمایید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند

نظر به اختلالات پیش آمده در خطوط تلفن منطقه، لطفا از طریف دکمه واتس‌اپ ، شماره تماس خود را اعلام فرمایید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند

10 نرم افزار ویدئو کنفرانس برتر + معرفی نرم افزار ویدئو کنفرانس ایرانی

تاریخ انتشار: 2019/01/05

ویدئو کنفرانس

فهرست مطلب

شرکت های مختلف، انتظارات متفاوتی از دستگاه های ویدئو کنفرانس دارند. تجارت های کوچک به دنبال یک ویدئو کنفرانس قدرتمند هستند که آنها را قادر می سازد به راحتی با کارمندان، مشتریان یا شرکایشان ارتباط برقرار کنند و در عین حال قیمت مناسبی در حد بودجه محدودشان داشته باشد. بنابراین انتخاب دستگاه ویدیو کنفرانس مناسب برای توسعه تجارت ها ضروری است.

در ادامه ده نمونه از بهترین نرم افزار های ویدئو کنفرانس برای تجارت های کوچک مطرح شده است:

1- اسکایپ تجاری

اسکایپ معمولاً به عنوان یک نرم افزار ارتباط اجتماعی که خدمات تماس ویدئویی را برای صحبت با دوستان یا اقوام ارائه می دهد؛ شناخته می شود. اما برای کاربران در شرکت های تجاری، اسکایپ تجاری نیز یک انتخاب مناسب است. تنها با پرداخت مبلغی بصورت ماهیانه به ازای هر کاربر، می توانید از خدمات کنفرانس ویدئویی گروهی بهره ببرید. به عنوان یکی از ابزارهای مورد استفاده در جلسات، این نرم افزار شامل ویژگی هایی همچون دارا بودن وایت برد تعاملی است که به کاربران اجازه می دهد نوشته، دست نویس ها، چارت ها و غیره را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

2- eztalks meetings

چرا باید eztalks meetings را انتخاب کنیم؟

  • استفاده تا سقف 100 کاربر در این نرم افزار رایگان است.
  • چت IM/صوتی/ویدئویی گروهی آسان
  • امکان استفاده از وایت برد و تعامل دوجانبه
  • ضبط و پخش مجدد

Eztalks یک نرم افزار ویدئو کنفرانس حرفه ای شناخته شده در جهان است که شما را قادر می سازد به راحتی میزبان یک جلسه آن لاین با کیفیت HD هر زمان و در هر مکانی باشید. Eztalks meetings، 30 جایگاه از پیش طراحی شده را به شما پیشنهاد می دهد که برای تجارت های کوچک بسیار مناسب است و با استفاده از آن 30 نفر به طور همزمان می توانند در جلسه شرکت کنند. با پرداخت هزینه به ازای هر میزبان به صورت ماهیانه می توانید از ویژگی های خاص این نرم افزار بهره ببرید. علاوه بر ویژگی های معمول، این نرم افزار قابلیت هایی همچون پخش مجدد و ضبط تصاویر و صدا را دارد که به این روش می توانید اطلاعاتی را که حین جلسه آنها را از دست داده اید بعد از جلسه مجدداً بازبینی کنید.
اخبار خوبی در مورد این نرم افزار منتشر شده است!


تعداد نفرات شرکت کننده در جلسات به طور رایگان به 100 نفر افزایش پیدا کرده است که البته هرکدام با  محدودیت 40 دقیقه ای می توانند در جلسه شرکت کنند. به این ترتیب این نرم افزار اولین نرم افزار ویدئو کنفرانس در جهان است که به 100 نفر به طور رایگان اجازه شرکت در یک جلسه گروهی را می دهد. به جرأت می توان گفت که این نرم افزار بهترین ویدئو کنفرانس برای تجارت های کوچک است.

نرم افزار ویدئو کنفرانس

3- Goto meetings

Citrix Goto meetings با ارائه ویدئو کنفرانس HD یک روش قدرتمند ساده برای برقراری ارتباط همزمان است. متداولترین اپلیکیشن کنفرانس ویدئویی ProPlan با هزینه ماهیانه یا سالیانه در سال است که به 50 نفر اجازه می دهد به صورت آنلاین و مجازی جلسات را به صورت رو در رو برگزار کنند. این سرویس شما را قادر می سازد تا یک اتاق جلسه شخصی با یک لینک جلسه ثابت تشکیل دهید و به این طریق بتوانید از اتاق مجازی برای برنامه ریزی زمانی جلسات به راحتی استفاده کنید. شما حتی می توانید کنترل کیبورد و موس خود را با اعضای شرکت کننده در جلسه برای برقراری ارتباط راحت تر به اشتراک بگذارید.

نرمد افزار ویدئو کنفرانس

4- Cisco webex

Cisco به عنوان یکی از غول های مشهور در زمینه ویدئو کنفرانس برای برگزاری جلسات با سطح بسیار بالا مطرح است. ورژن سطح اولیه پرمیوم 8 این نرم افزار، به 8 نفر اجازه می دهد تا در یک جلسه آن لاین شرکت کنند. ورژن پرمیوم 25 آن به 25 نفر اجازه می دهد که به طور همزمان در جلسه شرکت کنند. اگرچه این نرم افزار کمی گران است، اما امکان به اشتراک گذاری صفحه نمایش را فراهم می آورد تا ارائه پرزنتیشن ها راحت تر انجام شود. کاربران می توانند فایل ها، اسناد و PDF های خود را نیز به منظور ویرایش تعاملی به اشتراک بگذارند.

5- Vidyo Cloud

Vidyo یک شرکت آمریکایی پیشرو در تکنولوژی برقراری ارتباط از طریق نرم افزار و تجهیزات ارتباط مجازی است. Vidyo Cloud قابلیت رفع خطاهای مربوط به قطع و وصل شدن و ناایمن بودن خطوط ارتباطی را دارد و می تواند خودش را با حدود 20% افت بسته شبکه اینترنت های موبایل یا وایرلس تطابق دهد. بیشتر شرکت ها، شبکه های اینترنت اختصاصی ندارند و VidyoCloud امکان برقراری ارتباط ویدئویی با کیفیت بسیار بالا در شرایط سخت با موفقیت و به راحتی را فراهم می آورد.

کنفرانس ویدئویی، نقش بسیار مهم و غیرقابل تغییری را در تجارت های کوچک از جنبه های بسیاری مانند توسعه پروژه های جدید، برقراری ارتباط با مشتریان یا شرکا بدون نیاز به برگزاری جلسات حضوری ایفا می کند. بنابراین استفاده از تجهیزات ویدئو کنفرانس در روند توسعه تجارت های کوچک تأثیر بسزایی دارد. تنها با انتخاب بهترین ویدیو کنفرانس که نیازهای شما را برطرف سازد شرکت های تجاری می توانند به طور کامل به ارزش آن پی برده و از آن بهره کامل ببرند.

برای دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را پر کنید

6- Intermedia AnyMeeting

نرم افزار ویدئو کنفرانس Intermedia AnyMeeting یک سرویس جذاب و آسان برای استفاده است که دارای ویژگی‌های کافی برای هر سازمانی است. بخصوص دستیار مجازی مجهز به هوش مصنوعی آن مورد استقبال قرار گرفته است، که رونوشت‌های با کیفیت نسبتا بالایی از جلسات ویدیویی ارائه می‌دهد و حتی می‌تواند موارد اقدام را بر اساس آنچه در طول تماس گفته می‌شود پرچم‌گذاری کند. به علاوه، به همان اندازه که جامع است، قیمت گذاری AnyMeeting با اکثر رقبای خود برابری می کند. به سختی می‌توانید با AnyMeeting اشتباه کنید، به همین دلیل است که چندین سال متوالی مورد تایید کاربران بوده است. یکی از اخطارها ممکن است این باشد که فاقد ویژگی‌های خاصی برای وبینار است، مانند اتاق‌های بریک‌آوت. اما به طور کلی، اگر با رابط کاربری و کنترل‌های آن احساس راحتی می‌کنید، شکست دادن آن سخت است.

نرم افزار ویدئو کنفرانس

مسلما این همه‌گیری COVID-19 بود که زوم را به یک نام آشنا تبدیل کرد و «زوم» را به شهرت فرهنگی وارد کرد. از آن زمان، علیرغم چند مشکل امنیتی در طول مسیر، به سرعت به یکی از خدمات جامع‌تر و معتبرتر در فهرست ما تبدیل شده است. علاوه بر این، به طور پیوسته ویژگی‌هایی از جمله ادغام با فهرست رو به رشد نرم‌افزارهای تجاری شخص ثالث را اضافه کرده است. Zoom با مجموعه ویژگی های قوی و قیمت رقابتی خود، توصیه ما را برای سازمان‌ها در هر اندازه به دست می‌آورد. مگر اینکه به ویژگی‌های خاصی نیاز داشته باشید که Zoom از آن‌ها پشتیبانی نمی‌کند، مطمئنا باید آن را در بالای لیست خود برای بررسی، در کنار دیگر انتخاب‌های منتخب قرار دهید.

8- ClickMeeting

 ClickMeeting با ارائه خدمات به مشتریانی که عمدتاً می‌خواهند وبینارها و سایر ارائه‌های در مقیاس بزرگ برگزار کنند، از سایر نرم افزارها متمایز است. برخلاف سایر سرویس‌های ویدئو کنفرانسی که بررسی شد، می‌تواند تا 1000 مخاطب یا شرکت‌کننده را پشتیبانی کنند (اگرچه همه نمی‌توانند فعالانه شرکت کنند). همچنین فضای ذخیره‌سازی آنلاین سخاوتمندانه‌ای را برای ضبط جلسات ارائه می‌کند، به طوری که افرادی که نمی‌توانند در یک جلسه زنده شرکت کنند، می‌توانند بعدا آن را پخش کنند. اگر وبینارها مورد علاقه شما هستند، یا به دنبال راه حل ویدئو کنفرانس برای جلسات آموزش آنلاین هستید، قطعاً باید نگاهی به ClickMeeting داشته باشید. از سوی دیگر، اگر انتظار دارید که کاربرانتان در تماس‌های ویدیویی با تعداد کمی شرکت‌کننده شرکت کنند، احتمالا محصول متفاوتی به شما خدمات بهتری خواهد داد.

9- Microsoft Teams

مایکروسافت الگویی دارد که به طور پیوسته ویژگی‌ها را در محصولات خود انباشته می‌کند و Teams نیز تفاوتی ندارد. این شرکت از ابتدایی ساده به یک غول همکاری تیمی و بخش اصلی مجموعه Microsoft 365 تبدیل شده است. مهمتر از آن، برخلاف برخی از رقبا (مانند Slack)، این یک سیستم ویدئو کنفرانس دارای امکانات کامل است که برای تماس‌های ویدیویی بسیار بیشتر از یک به یک مناسب است. باید توجه داشته باشید: اگر قبلاً از Teams استفاده می‌کردید – و به‌ویژه اگر مشتری Microsoft 365 هستید – ممکن است تمام نرم‌افزار کنفرانس ویدیویی مورد نیاز شما باشد. از سوی دیگر، اگر از روش مایکروسافت برای انجام کارها استفاده نمی کنید و تنها چیزی که می خواهید ویدئو کنفرانس است، توصیه می کنیم به جای دیگری نگاه کنید.

10- Zoho Meeting

جذابیت Zoho Meetings در قیمت پایین آن نهفته است. بر خلاف بسیاری از خدمات در بررسی‌های انجام شده، یک سطح رایگان ارائه می‌دهد که به شما امکان می‌دهد جلساتی را برای حداکثر 100 شرکت کننده میزبانی کنید. همچنین به طور یکپارچه با سایر نرم افزارهای تجاری Zoho ادغام می‌شود. اگر بودجه‌ای محدود دارید نرم افزار ویدئو کنفرانس Zoho می‌تواند نیازهای شما را برطرف کند.

نرم افزار های ویدئو کنفرانس

برترین نرم افزار های ویدئو کنفرانس کدامند؟

اگر اعضای تشکیل دهنده سازمان شما مانند اکثر شرکت­ ها متشکل از افراد متعدد باشد، به صورت مداوم با موضوعی به نام تشکیل جلسه روبه ­رو شده­ اید. حال اگر این اعضای تشکیل دهنده سازمان شما در نقاط مختلفی از نظر موقعیت جغرافیایی باشند، چالشی جدید در برابر شکل گیری جلسه قرار می­ گیرد. حتی در شرایط بحرانی، مانند ویروس کرونا که امروز با آن روبرو هستیم، از دیگر چالش­ هایی هست که در مقابل تشکیل یک جلسه قرار می ­گیرد. پس با تمام این موارد باید فکری برای پاسخ به این چالش­ ها داشت. خوشبختانه با توجه به اهمیت موضوع، تکنولوژی پاسخ مناسبی برای این معضل دارد و آن هم استفاده از نرم افزار­های ویدئو کنفرانس (وب کنفرانس) است. به جرات می ­توان امروزه گفت نرم افزار های ویدئو کنفرانس یا وب کنفرانس تمامی نیازهای ما برای تشکیل یک جلسه در هر سازمانی را دارد.

 اهمیت استفاده از ویدئو کنفرانس

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و نیاز روزافزون برای ارتباط هرچه بیشتر و سریع­تر افراد با یکدیگر، حضور فیزیکی کارایی مناسب قبل را ندارد. برای این منظور نرم افزار­هایی از سوی شرکت ­های بزرگ دنیا طراحی شده که این مهم را به صورت مجازی در قالب وب کنفرانس ارائه داده­اند. بنابراین با توجه به شرایط مذکور بسیاری از سازمان­ ها، شرکت­ ها، دانشگاه ­ها، مراکز علمی، اقتصادی و سیاسی مهم دنیا برای جلسات از ویدئو کنفرانس استفاده می ­کنند.

نرم افزار ویدئو کنفرانس مطلوب خود را چگونه بیابیم؟

با توجه به اهمیت موضوع شرکت­ های بسیاری در سراسر دنیا نسبت به ساخت و طراحی نرم افزارهای مختلف ویدئو کنفرانس اقدام نموده­اند. در این بین سوالی که ممکن است مطرح شود این است که کدام نرم افزار مناسب است و شما باید کدام یک را انتخاب کنید. برای پاسخ به این سوال، ما در این گزارش می­ خواهیم معروفترین، مهم­ترین و کاربردی­ ترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس موجود در این حیطه را بیان می­ کنیم. این کار علاوه بر آشنایی بیشتر با دنیای ویدیو کنفرانس، دیدگاه شما در انتخاب مناسب و ایده آل نرم افزار وب کنفرانس مطلوب را وسعت می ­بخشد. در ادامه به ذکر این موارد پرداخته و در نهایت بهترین نرم افزار برای ویدئو کنفرانس را بیشتر شرح خواهیم داد.

 معروف ترین نرم افزار های ویدئو کنفرانس

  1. نرم افزار Zoom
  2. نرم افزار Slack
  3. نرم افزار BigBlueButton
  4. نرم افزار BlueJeans
  5. نرم افزار GoToMeeting
  6. نرم افزار Skype for Business

اکنون در ادامه این مقاله هر یک از موارد بالا را توضیح می­دهیم.

 نرم افزار ویدئو کنفرانس Zoom

نخستین نرم افزار وب کنفرانس که به سراغ آن می­رویم، Zoom است. این نرم افزار یکی از محبوب ترین­ نرم افزار موجود است که میلیون­ها کاربر در سراسر دنیا از ویژگی­های مختلف و متنوع آن استفاده می­کنند. از ویژگی­های بارز آن می­توان به امکان برگزاری جلسات یک به یک و وب کنفرانس­ گروهی اشاره کرد. جلسات یک به یک اینگونه است که کاربر می­تواند علاوه بر تعامل همزمان با سایر شرکت کنندگان به طور مجزا با آنان ارتباط داشته باشد. در وب کنفرانس­ گروهی میزبان می­تواند حداکثر 500 شرکت کننده را پوشش دهد. البته نسخه رایگان این برنامه تنها 100 شرکت کننده را برای مدت فقط 40 دقیقه طراحی گردیده است که از ایرادات آن به شمار می­رود. البته نباید از عدم زیبایی چینش و قالب کاربری آن به سادگی عبور کرد.

نرم افزار ویدئو کنفرانس Slack

این نرم افزار در سال 2013 توسط استورات باترفیلد و تیم آن جهت به وجود آوردن ارتباطی از جنس ویدئو کنفرانس ساخته و پرداخته شد. واژه Slack  مخفف ” Searchable Log of All Conversation and Knowledge ” است که به معنای آن “لاگ قابل جستجو از مکالمات و دانش” می­باشد. اسلک از طریق یک آدرس  یا url  که شما آن را تعیین می­کنید می توانید سایر افراد شرکت کننده را به ویدئو کنفرانس خود بیافزایید. برای استفاده از آن باید وارد وبسایت اسلک به آدرس www.slack.com شده و در آن ثبت نام نمایید تا به تنظیمات آن دسترسی پیدا کنید. اما این نرم افزار با تمام ویژگی­های مثبت خود داری عیبی بزرگ است که آن عدم سازگاری نرم افزاری با ویندوز 7 است. با توجه به اینکه بسیاری از کاربران در ایران از این ویندوز در سیستم­های خود استفاده می­کنند، کاربری این برنامه وب کنفرانس را با مشکل روبرو ساخته است.

نرم افزار ویدئو کنفرانس BigBlueButton

بیگ بلو باتن یک برنامه وب کنفرانس است که نخستین بار توسط ریچارد آلام برای بهبود و توسعه تخصصی ارتباط آنلاین طراحی و ساخته شد. این نرم افزار با هدف ارائه آموزش بهینه و مفید از راه دور برای دانش آموزان و دانشجویان در یک دانشگاه شروع به کار کرد. برنامه مشابه دیگر که بسیار شبیه به آن است Adobe Connect می­باشد. این نرم افزار و برنامه­ های مشابه آن بیشتر برای معلمان، دانش آموزان، دانشجویان و کسانی هدف آموزشی دارند مناسب است نه جلسات کاری و سازمانی.

نرم افزار ویدیو کنفرانس BlueJeans

این نرم افزار ویدئو کنفرانس مشابه نرم افزار Zoom است، با این تفاوت که می­توان گفت ویژگی­های پیشرفته­تری بر روی پلتفرم خود ایجاد کرده است. از ویژگی­های آن می­توان به کیفیت تصویری اچ­دی و پنل کنترل جامع برای بهبود کاربر خود کرد. یکی دیگر از نقاط مثبت این برنامه توجه به کاربران با معلولیت در شنوایی و بینایی است که امتیاز محسوس و بزرگی به حساب می­آید. این برنامه از نظر ظاهری تا حدودی شبیه به نرم افزار Zoom از عدم زیبایی و چینش مناسب در کاربری خود رنج می­برد. در مورد کیفیت اتصال باید گفت که این نرم افزار وب کنفرانس از کیفیت بالایی در تماس و سرویس دهی برخوردار است. با این حال کاربران بیشتری قطع شدن تماس و اتصال سرویس تصویری آن را تجربه کرده­اند.

نرم افزار ویدیو کنفرانس GoToMeeting

این برنامه به شما این امکان را می­دهد تا بتوانید جلسات سازمانی خود در قالب ویدئو کنفرانس به صورت آنلاین با کیفیتHD، برگزار نمایید. از ویژگی­های آن می­توان به امنیت بالا و پرسرعت بودن، امکان ضبط و پخش، قابلیت به اشتراک گذاشت فایل­ها و امکان چت آنلاین اشاره کرد. اما زمانی که صحبت از اشتراک گذاری صفحات در ویدئو کنفرانس می­شود نسبت به برخی از رقبای خود مانند Zoom از توانایی کمتری برخوردار است. این موضوع حتی در برنامه­ریزی و تنظیم جلسات این نرم افزار وب کنفرانس نسبت به برخی دیگر از برنامه­های مشابه خود، قابل مشاهده خواهد بود. به عنوان مثال اگر شما بخواهید جلسات برنامه­ریزی شده خود را به گوگل یا تقویم یاهو ارسال نمایید، این نرم افزار پاسخگوی ما نخواهد بود.

نرم افزار ویدئو کنفرانس

نرم افزار ویدئو کنفرانس Skype for Business

اما در نهایت می­خواهیم یک نرم افزار قوی و حرفه­ای دیگر در حیطه وب کنفرانس­ که از ویژگی­های قابل توجه­ای برخوردار است را بررسی کنیم. اسکایپ فور بیزینس در واقع یک نرم افزار وب کنفرانس یکپارچه درون سازمانی کامل و مناسب برای برگزاری جلسات در شرکت­های بزرگ و کوچک است. این برنامه دارای کنفرانس صوتی و تصویری، ضبط جلسات، پیام رسانی، چت گروهی، سامانه تلفنی، پیام صوتی، ارسال و دریافت فایل­ها، اعلام حضور و… است. این نرم افزار می­تواند به صورت اختصاصی بر روی سرور شخصی فرد و یا فضای ابری و یا ترکیبی از هر دو حالت قرار گیرد. همچنین می­توان آن را بر روی سیستم­های متعدد دارای ویندوز، دستگاه های دارای سیستم عامل IOS، موبایل­ها و تبلت­های اندروید، نصب و از آن استفاده کرد. با توجه به استفاده مکرر سایر نرم افزار­ها از ویژگی­های دیگر این برنامه ویدئو کنفرانس به سازگاری آن با تمام نرم افزار­های مایکروسافت اشاره کرد. به عنوان مثال شما به راحتی می­توانید از برنامه آفیس خود مانند Word و PowerPoint که این اتفاق برای یک ویدئو کنفراس عالی مناسب است. در کنار زیبایی کاربری و سهولت در استفاده افراد از نرم افزار، به امنیت مناسب و ایمن نگه داشتن اطلاعات و مدیریت اکانت­ها اشاره کرد. همچنین بر خلاف برخی از دیگر از نرم­ افزار ­های ویدئو کنفرانس مشابه، امکان برنامه­ریزی جلسات در آن وجود دارد. به عنوان مثال شما می­توانید به راحتی یک جلسه را از قبل برنامه­ریزی کرده و تاریخچه پیام­ها به سهولت در Outlook قابل مشاهده خواهد بود. اگر بخواهیم لیستی از همه ویژگی­ های مثبت این نرم افزار ویدئو کنفرانس را ذکر کنیم، قطعا نیازمند یادداشت و گزارش مفصل و طولانی دیگری است.

چگونه نرم افزار ویدیو کنفرانس Skype for Business را تهیه کنیم.

شرکت مهندسی نوآوران با یک تیم حرفه­ای مهندسی این توان را دارد تا این نرم افزار ویدئو کنفرانس را به صورت اختصاصی برای سازمان ها و شرکت­ ها راه ­اندازی نماید.

ما در این مقاله سعی کردیم تجربیات تیم مهندسی خود را به صورت جامع و در عین حال خلاصه در اختیار شما قرار دهیم. اگر شما در سازمان خود به فکر تغییر مثبت و به­روز جهت افزایش بهره ­وری قطعا این تجربیات برای رساندن شما به هدفتان مفید خواهد بود.

نرم افزار ویدئو کنفرانس

بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس برای پهنای باند پایین

تمامی پتانسیل هایی که تکنولوژی های تلفن هوشمند و تماس ویدئویی باید برای اتصالات فوری رو در رو ایجاد کنند به دسترس پذیری پهنای باند بستگی داد. هر جلسه شغلی از راه دور یا هر ویدئوی شخصی به زنجیره ای از برج های فلزی متصل می شود که داده ها را از طریق هوا و به گروهی منتخب از شرکت های تجاری انتقال می دهند. حتی ثروت برخی از بزرگترین شرکت های جهان مانند گوگل، اپل و فیسبوک نیز برای عبور از این واقعیت کافی نیستند.
بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس برای پهنای باند پایین بر حداکثر ظرفیت موجود برای انتقال داده ها تمرکز می کند.

وابستگی به شبکه ها

ایلان ماسک (Elon Musk) در حال تبدیل شدن به یک قهرمان ویدئو کنفرانس است. جاه طلبی  اسپیس اکس (SpaceX) او برای ایجاد اتصال اینترنت با ماهواره ای قدرتمند و درجه بالا به هر نقطه از این سیاره از طریق مجموعه ای از فرستنده های مداری یک جایگزین وسوسه انگیز و ملموس برای اتکاء فعلی ما روی شبکه های سلولار  (شبکه مخابراتی بیسیم) است. در حالی که وعده های ارتقاء شبکه قریب الوقوع 5G تا حد زیادی ظرفیت ویدئو کنفرانس سیار را گسترش خواهد داد، اما آن ها برای بهبود پوشش آن، اقدامات زیادی انجام نمی دهند.

ما هنوز به ترکیبات جمعیت محور برج های انتقال که چشم انداز شهر را لکه دار می کنند وابسته هستیم. مردمی که در جستجوی سیگنالی فراتر از لبه های تراکم شهری هستند همچنان با مشکلات اتصال دست و پنجه نرم می کنند.

ویدئو کنفرانس

واقعیت این است که نرم افزار و سخت افزار موجود در تلفن های هوشمند همچنان تا حد زیادی به زیرساخت شرکت های پیشرو مخابرات جهت برگزاری بک تماس ویدئویی نیاز دارند. از آنجایی که لیست زیر از بهترین نرم افزارهای ویدئو کنفراس برای پهنای باند پایین اثبات خواهند شد، بیشترین چیزی که ما می توانیم از گزینه های تماس ویدئویی انتظار داشته باشیم انعطاف پذیری برای به حداقل رساندن تقاضای داده ها و جابجایی بین خدمات است.

بهترین سلاح جهت مبارزه برای اتصال در شرایط تماس ضعیف امکان جابجایی میان سرویس های شبکه های سلولاری قدیمی و وای فای مبنی بر پهنای باند متمرکز است.

وای فای در مقابل سلولار

در حال حاضر بسیاری از سکوهای تماس ویدئویی تلفن همراه این امکان را به شما می دهند تا بین اتصالات شبکه وای فای و سلولار جابجا شوید، مانند اسکایپ، واتساپ و فیس تایم. در حالی که خدمات سلولار به شبکه ای خاص از برج انتقال 3G، 4G یا 5G متصل هستند، اتصالات وای فای از نقاط پهنای باند محلی راه اندازی می شوند. درست مانند مسیر یاب در منزل شما که یک سیگنال را به منطقه اطراف بازپخش می نماید، کانون اتصال وای فای که در دسترس عموم است می تواند به عنوان یک تقویت کننده برای تماس های ویدئویی از راه دور عمل کند.

گام مهم دیگر در محیط هایی با پهنای باند پایین یا محدود ساختن استفاده از داده ها، تغییر تنظیمات تلفن خود برای محدود ساختن 2G  یا 3G است. شما هنوز هم باید بتوانید تماس های ویدئویی برقرار سازید، اما محدود کردن سیستم به این روش باعث می شود هر نرم افزار ویدئو کنفرانس که انتخاب می کنید، کیفیت تماس را کاهش داده و اطلاعات کمتری را مصرف نماید.

بررسی مزایا و معایب نرم افزار‌های ویدئو کنفرانس رایگان

از گذشته­‌های دور تا به امروز که عصر تکنولوژی است، برقراری ارتباط از راه دور بین انسان­‌ها همواره چالش مهمی پیش روی بشر بوده است. اما این روزها نیاز به برقراری ارتباطی مناسب و مطلوب بسیار بیشتر از قبل احساس می‌­شود. با این حال با وجود پیشرفت روزافزون علم و به دنبال آن بدست آمدن تکنولوژی پیشرفته نسبت به گذشته، جنس این ارتباط تغییراتی یافته است. یکی از این تغییرات اساسی ارتباط دو سوی صوتی و تصویری است که در قالبی به نام ویدئو کنفرانس صورت می­‌گیرد. شرکت­‌های مهم و معتبر دنیا نرم افزار­های ویدئو کنفرانس رایگان مختلفی را برای این منظور طراحی نموده­‌اند. بسیاری از این نرم افزارهای رایگان ویدئو کنفرانس می‌تواند نیاز ما به یک ارتباط دوسویه را برطرف کند. در این مقاله می­‌خواهیم به معرفی این نرم افزارها بپردازیم و هر یک را بررسی کنیم تا با مزایا و معایب هر یک آشنا شویم.

ویدئو کنفرانس رایگان

انواع نرم افزار‌های ویدئو کنفرانس رایگان

انواع مختلفی از نرم افزارهای برای این منظور طراحی شده است. این نرم افزارها هم به صورت رایگان وجود دارند هم به صورت غیر رایگان که برای تهیه آن باید  هزینه کرد. اما متناسب با نیاز خود ما می توانیم با استفاده از نرم افزارهای رایگان ویدئو کنفرانس در بسیاری از هزینه‌های خود صرفه جویی کنیم. اما سوالی که پیش می­‌آید آن است که این نرم افزارهای رایگان ویدئو کنفرانس کدامند؟ در ادامه به معرفی برخی از مهم­ترین آن‌ها خواهیم پرداخت. نرم افزارهای رایگان ویدئو کنفرانس انواع مختلفی دارد که هر یک دارای ویژگی‌­های منحصر به فرد خود می‌­باشند. اکنون می‌خواهیم 6 مورد از مهم­ترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس رایگان را

بیایید نگاهی به 11 نرم افزار برتر ویدئو کنفرانس برای پهنای باند پایین بیندازیم.

1-     Zoom
2-     Zoho Meeting
3-     TeamViewer
4-     GoToMeeting
5-     Skype
6-     Google Hangouts
7-      ItsHello
8-     Yealink Meeting
9-     teamlink
10-   Roundee
11-   Yealink VCD

  • Skype

اسکایپ با یک نام طولانی مترادف با تماس ویدئویی، بهترین پوشش را برای این تماس ارائه می دهد. آستانه های پهنای باند پایین برای ایجاد یک تماس ویدئو کنفرانسی بین دو نقطه پایانی برای دانلود و آپلود به زیر 300kps رسیده است. نیازهای شما برای تماس های HD به 1.5Mbps خواهد رسید و حتی تماس های گروهی تا پنج نفر حداقل به سرعت اتصال توصیه شده یعنی در حدود 4Mbps نیاز خواهند داشت.

با توجه به اینکه سرویس همچنان رایگان است و دائما آپدیت می شود، حداکثر شماره تماس گروهی اخیرا به 50 افزایش خواهد یافت.

  • whatsapp

همانند اسکایپ، با ارزش ترین دارایی های واتساپ هزینه و دسترس پذیری آن هستند. در حالی که اکثر شبکه های حامل شامل هرگونه استفاده از داده در سهمیه برنامه می شوند، هیچ هزینه ای برای برقراری یک تماس ویدئویی وجود ندارد. واتساپ همچنین به طور اتوماتیک کیفیت تماس خود را مطابق با کیفیت اتصال اینترنت تنظیم می کند و این برنامه بسیار قابل شخصی سازی است به طوری که می توانید میزان داده مصرفی را در یک تماس محدود و اندازه و ترتیب بروزرسانی ها را کنترل نمایید.

  • FaceTime

ما طرفداران پر و پا قرص وِمداوم اپل نیستیم که اجازه دهیم کاربران فیس تایم تماس های ویدئویی را با دستگاه های اندروید برقرار سازند اما در مورد اتصالات تلفن همراه iOS با iOS، هیچ سرویسی قابل اعتمادتر از فیس تایم نیست. عملکرد این محصول به طور کلی از اسکایپ از لحاظ الزامات پهنای باند در مورد وای فای و اتصالات سلولار بهتر است. خوشبختانه، با iOS12 ، فیس تایم هم اکنون می تواند با اپلیکیشن شاخص مایکروسافت به عنوان گروهی از سکوهای ویدئویی کامل شود. حداکثر تا 32 نفر می توانند آنلاین گرد هم جمع آیند و از یک سرویس با طراحی خوب استفاده نمایند که شامل فناوری فعال اسپیکر و دامنه ای از اپلیکیشن های واقعی می شوند که از اکثر رقبای خود پیشی جسته اند.

  • BlueJeans

در حالی که ما عموما BlueJeans را به عنوان یک راه حل ویدئویی محدود به دسکتاپ و در سطح شرکت در نظر می گیریم، اما آن دارای یک اپلیکیشن قدرتمند موبایل است. پس از یک ارتقا مهم در سال 2018، آن هم اکنون شامل یک ویژگی اتصال هوشمند است که به طور اتوماتیک بر دسترس پذیری شبکه نظارت می کند و برای بهترین خدمات ممکن پیشنهاداتی را ارائه می دهد. این یک ویژگی سودمند برای برقراری تماس های ویدئویی در حال حرکت است، بخصوص اگر شما بین مناطق بزرگ شهری حرکت می کنید.

  • Zoom

در حال حاضر بارز ترین ویژگی در بازار تماس ویدئویی، Zoom همچنین یک سرویس یکنواخت و هوشمند را ارائه می دهد. الزامات پایین ترین پهنای باند کمی حریصانه تر (greedy) از اسکایپ یا فیس تایم هستند – 600kbps آپلود و دانلود برای یک تماس دو نفره – اما شما می توانید تحت شرایط رقابتی 3Mbps یک تماس با کیفیت HD برقرار کنید. میزان مصرف داده های آن بسیار قابل تنظیم بوده و اپلیکیشن به طور اتوماتیک کیفیت تماس را بر اساس یک اتصال سلولار یا وای فای مورد استفاده تنظیم خواهد نمود.

همانند BlueJeans، برای بیشترین سکو نیاز به اشتراک پولی دارید اما با این هزینه اطمینان حاصل خواهد شد که بدون از دست دادن اتصال به کسب و کار خود به طور کامل رسیدگی نمایید.

  • Zoho Meeting

سومین مورد از نرم افزارهای ویدئو کنفرانس مجانی، Zoho Meeting است.  Zohoیک مجموعه از نرم افزارهای آنلاین است که بصورت رایگان در اختیار همگان قرار داده شده، که یکی از این موارد Zoho Meeting است. این سرویس شامل ابزارهای مختلف و کاربردی می باشد که می تواند جایگزین مناسبی برای نرم افزارهای نصبی خود بر روی سیستم باشند. به عبارت دیگر مجموعه نرم ‌افزارهای زوهو مثالی از رایانش ابری می‌باشند که نرم‌ افزارها در محیط سرور به جای کامپیوتر شخصی پشتیبانی می‌شوند و کاربر از طریق مرورگر به آن‌ها دسترسی پیدا می‌کند.  برای استفاده از این سرویس آنلاین باید ابتدا در سایت ثبت نام نمایید و سپس می توانید با ورود به محدوده خود به انجام کارهای خود در اینترنت بپردازید. نرم افزار Zoho Meeting به عنوان یکی از نرم افزارهای کنفرانس ویدئویی در کنار تمامی ویژگی­های مثبت خود مشکلاتی را نیز دارد. یکی از این مشکلات این است که برای استفاده از برخی ویژگی­های آن باید هزینه پرداخت کرد. البته به طور کلی سرویس‌های زوهو در شرایط حداقلی رایگان می‌باشند و در برخی گزینه‌های اضافه شما باید هزینه آن را بپردازید.

  • TeamViewer

نرم افزار TeamViewer از دیگر نرم افزارهای ویدئو کنفرانس است که بصورت رایگان ارائه می‌شود و مقبولیت مناسبی دارد. اما بزرگترین ایراد آن این است که نرم‌  افزار تیم‌ویوئر IP  ایران را بلاک کرده ‌است و امکان استفاده از این نرم ‌افزار در ایران وجود ندارد.

  • GoToMeeting

 GoToMeeting یک سرویس میزبان وب است که به بازار عرضه شده است. این یک بسته نرم افزاری جلسه، اشتراک دسک تاپ و کنفرانس ویدیویی است که کاربر را قادر می‌سازد تا با سایر کاربران رایانه، مشتریان یا همکاران از طریق اینترنت در زمان واقعی است. این برنامه این توانایی را دارد تا بتواند جلسات و نیاز ارتباطی شما را در قالب ویدیو کنفرانس به صورت آنلاین با کیفیت HD پاسخگو باشد. از ویژگی‌­های آن می­‌توان به امنیت بالا و پرسرعت بودن، امکان ضبط و پخش، قابلیت به اشتراک گذاری فایل‌­ها و امکان چت آنلاین اشاره کرد. GoToMeeting  با اینکه یکی از برترین نرم افزارهای رایگان در حوزه ویدئو کنفرانس امی‌باشد اما در کنار تمامی ویژگی­‌های مثبت خود نکات منفی را نیز دربر دارد. به عنوان مثال در اشتراک گذاری صفحات در ویدئو کنفرانس نسبت به برخی از رقبای خود مانند Zoom از توانایی کمتری برخوردار است، یا برای برنامه­‌ریزی و تنظیم جلسات این نرم افزار نسبت به برخی دیگر از برنامه­‌های مشابه خود، داری ضعف قابل مشاهده خواهد بود. به عبارتی اگر شما بخواهید جلسات برنامه­‌ریزی شده خود را به گوگل یا تقویم یاهو ارسال نمایید، این نرم افزار پاسخگوی نخواهد بود.

  • Google Hangouts

برنامه Google Hangouts یکی از معروف­‌ترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس رایگان موجود در این عرصه است. این برنامه یک نرم افزار ارتباطی است که گوگل آن را در تاریخ ۱۵ می۲۰۱۳ معرفی کرد. این نرم ‌افزار برای جایگزینی Google Talk ,Google+ Messenger و سرویس چت ویدئویی Google+ Hangout معرفی شد. Google Hangouts  از برترین نرم افزارهای رایگان در این حوزه می‌باشد که ویژگی­‌های متعددی دارد که به طور خلاصه به مهم‌­ترین آن‌ها اشاره می­‌کنیم.

  • امکان ارسال پیام متنی، صوتی و تصویری
  • امکان راه‌اندازی اتاق گفتگو
  • امکان ارسال پیام به طور همزمان به چندین نفر
  • امکان ذخیره پیام‌های ارسالی در History
  • پشتیبانی از ارسال لینک
  • دعوت دوستان به Hangouts از طریق اس ام اس
  • امکان مشاهده دوستانی که از Google Hangouts استفاده می‌کنند.
  • امکان استفاده از Google Voice در برقراری و دریافت تماس
  • امکان دریافت و ارسال تصاویر GIF
  •  امکان استفاده از شکلک یا اموجی

البته برخی از این ویژگی­‌ها در تعدادی دیگر از نرم افزارهای رایگان ویدئو کنفرانس وجود دارد. اما یکی از ایرادات اساسی آن امکان چت ویدئویی همزمان حداکثر با ۳۲ نفر است. که این موضوع می­‌تواند برای کاربرد­های وسیع، دست و پا گیر باشد.

  • ItsHello

این نرم افزار رایگان این امکان را به شما می‌دهد بدون نصب وارد وبسایت itshello شوید، یک اتاق ایجاد کرده و یک ویدئو کنفرانس رایگان تحت وب برگزار کنید. کافی است آدرس را برای سایر شرکت کنندگان در جلسه ارسال کنید تا آن‌ها هم به جلسه ویدئو کنفرانس بپیوندند.

  • Yealink Meeting

این نرم افزار دارای امکانات زیر می‌باشد:

  • ارتباط همزمان 100 نفر با محدودیت 40 دقیقه ای در نسخه رایگان نرم افزار
  • ارائه تصاویر با کیفیت Full-HD (1080P)
  • امکان برنامه‌ریزی جلسات
  • امکان تنظیم نحوه چیدمان کاربران آنلاین
  • امکان دعوت به تماس آنی در جلسه
  • به‌اشتراک‌گذاری محتوا
  • تعداد جلسات نامحدود
  • دارای وایت‌برد مجازی
  • پشتیبانی از پس‌زمینه مجازی
  • امکان گفتگوی آنلاین در Chat
  • دارای Outlook plug-ins
  • teamlink

نرم افزار ویدئو کنفرانس رایگان teamlink امکان برقراری ارتباط ویدئویی برای 300 نفر را بصورت همزمان فراهم می‌کند که می‌توان گفت از کیفیت تصویر و صدای مطلوبی برخوردار است. از ویژگی‌های این نرم افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت ضبط جلسات
  • امکان قفل کردن جلسات
  • کیفیت بالای تماس تصویری
  • قابلیت استفاده بر روی همه سیستم عامل‌ها
  • امکان ارسال عکس، ویدئو و فایل‌های متنوع
  • انطباق خودکار کیفیت تماس با سرعت اینترنت
  • Roundee

نرم افزار Roundee امکان ضبط یکساعت از جلسه و یادداشت برداری از طریق کلید میانبر Alt+N  برای کاربران فراهم می‌کند. ویدئو‌های ضبط شده به مدت 3 ماه در آرشیو سرورهای برنامه باقی می‌ماند. از دیگر ویژگی‌های این نرم افزارمی‌توان به  ابزار تخته سفید و امکان اشتراگ گذاری صفحات اشاره کرد.

  • نرم افزار ویدئو کنفرانس رایگان یالینک VCD

نرم‌افزار یالینک VCD را می‌توان بعنوان یکی از بهترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس رایگان معرفی کرد. زیرا یک نرم افزار ویدئو کنفرانس در بستر شبکه داخلی می‌باشد که کاربران را از اتصال به اینترنت مبرا می‌سازد و ارتباطی Full-HD با استفاده از پروتکل H.323 یا SIP فراهم می‌کند.

از ویژگی‌های این نرم افزار به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • دارای تصویر Full HD در طول جلسه
  • دعوت از شرکت‌کنندگان جلسه به‌ صورت همزمان
  • برنامه‌ریزی و هماهنگی برای جلسات با استفاده از برنامه یالینک
  • کاهش ۵۰ درصدی پهنای باند مصرفی با الگوریتم انحصاری صوتی‌تصویری VCD

نرم افزار کنفرانساهمیت استفاده از نرم افزار کنفرانس در دوران دورکاری

در حالی که ما اطلاعات زیادی در مورد چگونگی تغییر دنیایی که در آن زندگی می کنیم با وجود کوید ۱۹ نداریم، به نظر می رسد یک چیز کاملاً واضح است: فاصله گذاری  اجتماعی، بهترین روش  ما برای کند کردن این ویروس و در نتیجه نجات جان انسان هاست.
در حالی که همه نمی توانند در خانه کار کنند، اکثر شرکت هایی که این گزینه را دارند، اجازه داده اند و یا حتی کارکنان خود را مجبور به کار از راه دور کرده اند. خوشبختانه، بسیاری از مشاغل در عصر دیجیتال نیاز به چیزی بیش از یک لپ تاپ، نرم افزار کنفرانس ، برق و وای فای ندارند. اما ارسال همه چیز به آسانی با مک بوک ها امکان پذیر نیست و نمی توان فقط به این امید داشت که در آینده تجارت طبق روال معمولی، پیش خواهد رفت.
بنابراین چگونه می توان روحیه خود را حفظ کرد و فرهنگ مشارکت را ادامه داد، در حالی که همه در خانه با یک شیرینی یا ظرف پر از ماکارونی نشسته اند و نگران اعضای پیر خانواده خود هستند یا در حالی که  با فرزند نوپایی که باید در مهدکودک باشد روز های خود را درخانه می گذرانند؟

از آنجا که دانشمندان براین باورند که Covid-19 آخرین عارضه ای نیست که خواهیم دید و با گسترش جامعه مدرن و گرم شدن کره زمین، شیوع آن بیشتر و بیشتر می شود، علاوه بر یافتن راه هایی برای مقابله با انزوای اجتماعی امروز، مشاغل باید به فکر آینده باشند.

دفاتر خانگی در مقایسه با دفاتر امروزی

اگر کارمندان شما هنوز هم در دفتر کار می کنند، آماده باشید تا به زودی همه را به خانه بفرستید تا از آنجا کار کنند. در ادامه به روش هایی که در این دوران قابل اجرا هستند، مطرح شده است:

  1. اطمینان حاصل کنید که همه سخت افزار مورد نیاز خود را دارند.

ممکن است به معنای این باشد که به کارمندان خود اجازه دهید از کارت های اعتبار شرکت چند خرید اضافی انجام دهند. همه آمادگی و مهارت ندارند که در خانه کار کنند. برای افزایش بهره وری، باید اجازه بدهید کارمندان برای خود مانیتور یا برخی تجهیزات دیجیتال دیگر را خریداری کنند. اگرچه امیدوارم که این ها همه موقتی باشد اما باید از “گلوگاه  فناوری” دوری کرد.  بنابراین سیستم های ارگونومیک گزینه های مناسب تری هستند.

  1. دستور العمل کار در منزل تهیه و منتشر کنید.

و این لازم نیست که خیلی پیچیده و گسترده باشد. وضع برخی از قوانین اساسی در مورد برقراری ارتباط و همکاری کارمندان و در دسترس بودن و همچنین پیش بینی انتظارات به کارکنان شما کمک می کند تا یک کار ساختار یافته در منزل  انجام دهند .

  1. بوسیله بازی های سرگرم کننده با انزوای اجتماعی مبارزه کنید.

 رفتن به سر کار صرفا ارزش تجاری ایجاد نمی کند. ما معمولاً همکاران خود را بیشتر از خانواده و نزدیکترین دوستان خودمان می بینیم. اگر ناگهان آن بخش از زندگی اجتماعی قطع شود، به طور بالقوه در کنار بسیاری از تعاملات اجتماعی دیگر، انسان از نظر روحی رنج می برد.

ما به عنوان موجودات اجتماعی، در انزوا عملکرد خوبی نداریم. برای یادگیری و تحمل آن، در مورد انتخاب  کارمندان تصادفی برای یک قرار نوشیدن قهوه بصورت مجازی فکر کنید! یا می توانید یک گپ گروهی ترتیب دهید که افراد بتوانند در مورد ایده های غذا در قرنطینه یا نمایش کلیپ های مورد علاقه خود بحث کنند. هر چیزی که به پیوند و احساس ارتباط بیشتر بین کارمندان کمک کند.

چگونه یک خانه اداری را با فناوری مناسب برای آینده  آماده کنیم؟

آماده سازی موفقیت آمیز برای دوره های طولانی مدت در منازل شامل دو جنبه دارد:

  • آماده سازی فیزیکی (سخت افزار، نرم افزار، ابزار)
  • آمادگی ذهنی (طرز فکر، انگیزه، مهارت های ارتباطی و …)

ما باید هر دو بخش را تا حدودی تجهیز کنیم. البته توجه داشته باشید که سیستمی همه منظوره و فراگیر وجود ندارد. به عنوان مثال، اگر تجارت شما با داده های بسیار حساس (مانند شرکت های مراقبت های بهداشتی یا سازمان های دولتی) سر و کار دارد، کاربرد برخی از استراتژی ها و ابزارهای ذکر شده به سادگی برای شما مؤثر نیستند.

نرم افزار کنفرانس تصویریملزومات سخت افزاری برای منزل

خوشبختانه، نیازی نیست این مسئله را پیچیده تر از آنچه هست کنیم. اول از همه: از کارمندان خود بپرسید که برای انجام کارشان به بهترین نحو، به چه چیزی نیاز دارند. برخی دوست دارند از کیبوردهای خارجی ارگونومیک استفاده کنند، برخی دیگر بهتر می بینند  که در لپ تاپ های خود تایپ کنند.

وسایل کوچکتر را می توان در دوران قرنطینه به منزل برد اما ممکن است لازم باشد اشیا بزرگتر مانند مانیتور، اضافه خریداری شوند.

برای اینکه بتوانید از راه دور، کار تولیدی داشته باشید، ارتباطات باید به طور یکسان برقرار باشد که فقط با تجهیزات زیر امکان پذیر است:

  1. وب کم کنفرانس خوب
  2. سیستم های صوتی عالی
  3. سیستم های کنفرانس آینده نگر

نرم افزار کنفرانس آنلاین و ابزار مناسب برای دورکاری

علاوه بر نیازهای معمول نرم افزاری، باید تجهیزات برقراری ارتباط خود را نیز بیشتر کنید. استفاده از نرم افزار کنفرانس تصویری مانند Slack و Zoom، اسکایپ فور بیزینس، GoToMeeting و …  دیگر اختیاری نیستند. بلکه باید برای این پنج نوع ارتباط، سیستم هایی اختصاص دهید:

  1. جلسات آنلاین یا به صورت تک به تک یا در گروه های بزرگتر.
    برای جلسات گروهی در سطح شرکت، خیلی مهم است که هیچکدام از شرکت کنندگان نادیده گرفته نشوند و بتوانند برای سوال کردن یا دست بلند کردن هنگام رای گیری اقدام کنند.
  2. ارتباط نوشتاری “در زمان واقعی”.
    ایمیل در اینجا ایده آل نیست، زیرا فاقد احساس چت کردن است. مطمئن شوید که ابزار مورد نظر به شما امکان می دهد تا با هم تیمی ها چت کرده و نوتیفیکیشن هایی را برای آنان ارسال کنید.
  3. ارتباطات نوشتاری طولانی مدت مانند ایمیل.
  4. اشتراک گذاری مدارک و اسناد
    مانند ویکی پدیا داخلی (به عنوان مثال با Confluence) یا فایل های اشتراک گذاری شده در Google Drive یا SharePoint.
  5. نرم افزار مدیریت پروژه و کار
    مانند Jira ، Trello یا Monday تا افراد بتوانند وظایف مورد نیاز خود را به یکدیگر اطلاع دهند و پروژه ها را برنامه ریزی کنند.

علاوه بر وظایف تجاری که در دسترس هستند، ابزارهای ارتباطی که ارتباط بین کارمندان را آسان می کند، به کم شدن فشار روانی در تنهایی نیز کمک خواهد کرد.

علاوه بر این “بایدها “،  یکسری اقدامات اختیاری نیز باید در نظر گرفته شود:

  1. برای محافظت از داده های حساس خود، VPN را تنظیم کنید.
  2. بکارگیری ابزارهای چون Freedom برای کارکنان به آنان این اجازه را می دهد که وب سایت های خاصی را در طول روز مسدود کنند.
  3. اگر KPI ها را از قبل ردیابی نمی کردید، حالا شروع کنید. به این ترتیب، همه می دانند که چه چیزی از آن ها انتظار می رود و می توانید بررسی کنید که تیم شما چگونه کار می کند، حتی اگر آن ها به صورت فیزیکی کنار هم نباشند. مثال هایی برای ارزیابی KPI می تواند حل کردن مشکلات، برقرای تماس، یا به پایان رساندن وظایف باشد.

اگر تصمیم به نصب skype for business دارید می توانید از مشاوره کارشناسان ما در واحد ویدئو کنفرانس بهره مند شوید.

02142981

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

3 thoughts on “10 نرم افزار ویدئو کنفرانس برتر + معرفی نرم افزار ویدئو کنفرانس ایرانی

  1. احمد ملک زاده گفت:

    عالی بود ممنون از توضیحات مفیدتون

  2. سعید امیری گفت:

    سلام، ممنون از محتوای خوبتون
    به جز نرم افزار، ویدئو کنفرانس سخت افزاری ایرانی هم داریم؟ پیشنهاد میکنید که از ویدئو کنفرانس ایرانی استفاده کنیم یا نه؟

    1. نوآوران تحقیق گفت:

      سلام، بله هم نرم افزار و هم سخت افزار ویدئو کنفرانس ایرانی موجود هست. نکته ای که شما باید در انتخاب در نظر بگیرید کیفیت کالای تولید داخل و از همه مهمتر خدمات پس از فروش این محصولات هست. مطمئن بشید که شرکتی که این محصول رو ازش خریداری میکنید خدمات پشتیبانی خوبی رو ارائه میده و محصولات با کیفیتی داره که قابل رقابت با مدل های خارجی هستند. در غیر این صورت اگر فقط با در نظر گرفتن قیمت پایین، کالای بی کیفیت تهیه کنید درگیر بحث تعمیرات و نگهداری و در نهایت تعویض کالا خواهید بود که تجربه خیلی بدی خواهد بود برای شما.
      پیشنهاد میکنم محتوای مربوط به ویدئو کنفرانس ایرانی ما رو مطالعه بفرمایید. داخل این محتوا، محصولات ایرانی هم معرفی شدن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 1 =